Iš viso rinkimuose dalyvavo 42 gerai Lietuvoje žinomi vyrai. Ryškūs, charizmatiški, garsiai pasižymėję savo darbais ir nesiliaujantys stebinti naujais pasiekimais – tokie buvo rinkimuose dalyvavę lietuviai iš verslo bei šou pasaulio, galintys pasigirti puikia sportine forma ar pavyzdiniu stiliaus pojūčiu.

Po pirmojo etapo liko 12 konkurso dalyvių – po tris iš kiekvienos kategorijoje: Versliausias, Sportiškiausias, Stilingiausias ir Džentelmeniškiausias. Susumavus skaitytojų ir specialios Delfi komisijos balsus po antrojo etapo nugalėtojais tapo:

Versliausias – ūkininkas, vlogeris Petras Šiaučiūnas

Petras Šiaučiūnas

Sportiškiausias – keliautojas Aurimas Valujavičius

Aurimas Valujavičius

Stilingiausias – televizijos bei radijo laidų vedėjas, muzikos prodiuseris, dj Jonas Nainys

Jonas Nainys-Jovani

Džentelmeniškiausias – Lietuvos TV laidų ir renginių vedėjas, prodiuseris Rolandas Mackevičius

Rolandas Mackevičius

Nuo pat konkurso pradžių nuo konkurentų stipriai atsiplėšė vienas dalyvis – už jį ištikimi gerbėjai ir sekėjai aktyviai balsavo kasdien. Susumavus galutinius specialios Delfi komisijos ir skaitytojų balsus Delfi „Metų Vyru 2023“ kone vienbalsiai tapo garsusis ūkininkas Petras Šiaučiūnas. Sveikiname nugalėtoją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)