Tinklaraštis „Lieknos bitės“ dalinasi gardumyno receptu

REIKĖS:

150 g migdolų miltų (galima sumalti migdolus kavamale);

100 g rudojo cukraus;

4 kiaušinių;

1 a. š. kepimo miltelių;

žiupsnelio druskos

Lieknos bitės tinklaraščio nuotr.

GAMINIMAS:

  1. Trynius atskirkite nuo baltymų ir gerai išsukite su cukrumi, kepimo milteliais bei migdolų miltais.
  2. Baltymus išplakite iki standžių putų, atsargiai įmaišykite į paruoštą tešlą.
  3. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol pyragas iškils ir švelniai parus.
  4. Viršų puoškite mėgiamais produktais (medumi, agavos sirupu, šokoladu), pabarstykite riešutais.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją