„Ką tik prie Uosto direkcijos iškėlėme Žemės vėliavą, taip paskelbdami pavasarį. Nuo šiol dienos savyje turės vis daugiau šviesos, saulės spinduliai veidą šildys vis dažniau, o akis džiugins vienas po kito iš žemės lendantys įvairiausių gėlių žiedai. Artėja ir Velykos, gamtos pabudimo po žiemos šventė. Kviečiu visus, klaipėdiečius ir miesto svečius, Velykų, spalvų ir šventinės nuotaikos ieškoti ant šiaurinio molo Melnragėje, kur jūsų lauks jaunųjų klaipėdiečių margintas velykinis simbolis“, – pranešime spaudai sako Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Algis Latakas.

Klaipėdos uostas ruošiasi Velykoms

Naujais raštais ir spalvomis išmarginti pagrindinį Velykų simbolį Klaipėdos Baltijos gimnazijos moksleiviams patikėta neatsitiktinai. Su Baltijos gimnazija Uosto direkcija yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį. Gimnazistai įmonėje turi galimybę atlikti projektinius darbus, kuriuos kuruoja mentoriai – paskirti Uosto direkcijos specialistai. Moksleiviams taip pat yra sudaromos sąlygos iš arčiau susipažinti su įmonėje kuriamais ir diegiamais IT sprendimais, uosto profesijų specifika.

Klaipėdos uostas ruošiasi Velykoms

Margutis milžinas klaipėdiečių ir miesto svečių laukia nuo šiandien iki pat Atvelykio.

Klaipėdos uostas ruošiasi Velykoms

Miestas, greta uosto gyvenančios bendruomenės, moksleiviai iš Klaipėdos ir visos Lietuvos kasmet jaučia svarų Uosto direkcijos dėmesį. Įmonė finansiškai prisideda prie švenčių, festivalių, kultūrinių renginių ir projektų, gatvių remonto, duris kiekvienais metais atveria kelioms dešimtims moksleivių ir studentų grupių. Įvairiais projektais, pavyzdžiui, eglute ar margučiu ant molo, stengiamasi į Klaipėdą vilioti visą Lietuvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją