Šalia to, dar pasitaiko ir tokių, kurie vairuoja su telefonu rankose ir stengiasi tiesiog neišvažiuoti iš savo juostos.

Vieną kartą teko ir man susidurti su tokiu vairuotoju. Važiavau miesto centre ir pastebėjau automobilį, kuris važiavo šiek tiek lėčiau nei visi kiti.

Dauguma automobilių jį lenkė, todėl apsilenkiau ir aš. Atliekant lenkimo manevrą pastebėjau, kad vyriškis rankose laiko telefoną. Apsilenkusi automobilį važiavau priešais jį. Nuvažiavus gal 200 metrų reikėjo sustoti prie raudono šviesoforo signalo. Aš sustojau, tačiau vyriškis su telefonu rankose, važiuojantis už manęs, net nepastebėjo užsidegusio raudono signalo. Jis, net nepristabdęs, įvažiavo į mano motociklo galinį ratą.

Džiaugiuosi, kad po šio įvykio likau sveika ir labai tikiuosi, kad tas vairuotojas pasimokė, jog vairuojant negalima naudotis telefonu.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „NežVairuok“. Siųskite savo istoriją adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite „iPhone 11“ telefoną bei ERGO draudimą metams! Konkurso taisykles rasite paspaudę štai čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)