Kviečiame dalyvauti „Delfi“ ir ERGO rengiamame konkurseNežVairuok!“. Tereikia papasakoti apie įsimintiniausią pavojingą nutikimą automobilyje.

Vairuodamas rašėte žinutę ir vos spėjote sustoti prie perėjos? O gal pats vairavote tvarkingai, tačiau priešais važiavusio automobilio vairuotojas naudojosi telefonu ir rėžėsi į jus? Bandymas atrašyti į žinutę lėtai judant spūstyje gali kainuoti kur kas daugiau nei baudą...
Kas jums nutiko ir kaip tai pakeitė jūsų gyvenimą?

Papasakokite savo istoriją ir padėkite kitiems iš jos pasimokyti. Iki liepos 11 dienos siųskite pasakojimus adresu pilieciai@delfi.lt, temoje nurodydami „NežVairuok“ arba įkelkite juos tiesiai po šiuo straipsniu, spausdami pilką mygtuką apačioje. Nepamirškite papildomai nurodyti savo kontaktinių duomenų, kad laimėjimo atveju galėtume su jumis susisiekti. Taip pat primename, kad geriausia, kai siunčiama istorija yra ne trumpesnė kaip 100 žodžių.

Geriausi pasakojimai bus skelbiami skiltyje „Pilietis“. Kiekvieną savaitę vieno pasakojimo autorių patikimiausia draudimo bendrovė ERGO apdovanos privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu vieneriems metams. Iš viso bus padovanoti 6 polisai (vieno vertė iki 150 eurų).

O pagrindinis prizas, kurio laimėtoją paskelbsime konkursui pasibaigus – puikus „iPhone“ telefonas – juo, esame tikri, konkurso dalyviai naudosis tik ne prie vairo. Išmaniuoju apdovanotas geriausio pasakojimo autorius taip pat gaus progą padėti kitiems keisti savo elgesį prie vairo – jo istorija bus parodyta „Delfi“ kuriamame filme.

Sėkmės visiems dalyviams ir skubėkite siųsti savo istorijas!

Detalias konkurso taisykles galite perskaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)