Kaip ir kasmet, „Eurovaistinės“ kalėdiniame bėgime dalyvavo tūkstančiai Kalėdų senelių, elfų, elnių kostiumais ir net mirksinčiomis eglučių girliandomis pasipuošusių bėgimo entuziastų.

„Žiemą šalta, bėgti – šilta! Nuostabiai apšviestos vakarėjančio miesto gatvės, bendraminčius suvienijanti kalėdinio bėgimo atmosfera, bėgikų ir juos palaikyti susirinkusių žiūrovų šypsenos kiekvieną privers pasijusti lyg tikroje Kalėdų pasakoje“, – Vilniaus miesto savivaldybės pranešime spaudai dar prieš renginį žadėjo kalėdinio bėgimo organizatoriai.

Šiemet tradicinis bėgimo renginys įvyko vakarėjant, kuomet miestas panyra į tamsą, o dalyviai, trasa ir visos kalėdinės dekoracijos šviečia iš toli ir ryškiai. Bėgimo trasoje dalyvių laukė ne tik savanorių palaikymas, bet ir gerą nuotaiką skleidžiančios muzikinės stotelės. Visi sėkmingai finišą pasiekę dalyviai gavo ir specialius atminimo medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją