Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, didysis miesto Kalėdų simbolis – miesto eglė – miestui, kaip tradicija, padovanota kraštiečių, šiemet – Giedrės ir Žydrūno Tautvydų, jau kelinta diena traukia nekantriai šventės belaukančių praeivių žvilgsnius. O šventė bus smagi, kupina kalėdinės dvasios ir šilta... ugningai šilta. Prienų miesto eglę įžiebsime kartu su ugnies fakyrais – mūsų kraštiete Ugne ir jos vyru Raimondu iš trupės „Ugningai“ – dovanosiančiais išskirtinį pasirodymą.

Įžiebimo ceremonijos metu savo dainomis susirinkusiuosius džiugins ir sušalti neleis Prienų meno mokyklos ansambliai „Sunshine“ ir „Sunshine junior“, meninio lavinimo studija „Ramunėlė“. Kalėdinei nuotaikai niekur dingti neleis Baltoji meškutė, o Kalėdų Senelis, noriai išklausysiąs visus mažųjų norus, prie eglutės mielai pozuos fotografams ir kvies rašyti jam laiškus. Nuo gruodžio 9 d. prie miesto eglės pradės veikti Kalėdų Senelio paštas.

Kalėdiniu laikotarpiu širdis užpildanti laimė, gerumas skatina žmones tuo dalytis, ir prieniečiai – ne išimtis. Jau ne vienerius metus bendruomenė aktyviai dalyvauja jaunųjų maltiečių organizuojamoje vienišų senolių paramos iniciatyvoje. Šiemet taip pat kviečiame eglės įžiebimo šventės metu apsilankyti palapinėje „Maltiečių sriuba“, kurioje galėsite pasirinkti korteles su maltiečių globojamų senelių vardais ir amžiumi. Tai padės atsiskleisti fantazijai namuose ruošiant mielą vardinę dovanėlę ir sveikinimą senjorui, taip prisidedant prie akcijos „Pasidalykime gerumu“. Na, o dovanų idėjų nestigs – šventės dieną Laisvės aikštėjė veiks tradicinė kalėdinė mugė.

Grupės „Dar“ atlikėjai visus apgaubs maksimaliai šventine atmosfera, o jų pasirodymą vainikuos šventinis fejerverkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją