Neseniai duris atvėrusio „Atostogų parko“ teritorijoje vartus atkels stilizuotas senovinis kalėdinis pasakų miestelis.

Jame – keturios skirtingos rąstinės trobelės, kurios yra įrengtos pagal senovės tradicijas. Kalėdų senelio trobelėje vaikučiams vyks įvairios programėlės, jie galės ne tik pabendrauti su tikru Kalėdų seneliu, bet ir įteikti jam savo svajonių laiškus, nusifotografuoti, pažaisti.

Burtų trobelėje visi norintys turės galimybę sužinoti savo ateitį. Profesionali būrėja ir parapsichologas yra parengę daug magijos ir stebuklų.

Keramikos trobelėje bus galimybė pasižiūrėti, kaip yra žiebiami puodai bei pasigaminti dovanėlę sau ar savo artimiesiems.

Odos trobelėje bus galima įsigyti rankų darbo dirbinių bei patiems pasigaminti įvairių odinių apyrankių, raktų pakabučių. Vaikučiai turės galimybę pajodinėti ant mažųjų arkliukų ponių.

Organizatoriai teigė, kad idėja tokį miestelį įrengti kilo todėl, kad labai norėjosi suteikti galimybę mažiesiems pajusti tikrą švenčių dvasią bei kartu su šeima patirti daug gražių akimirkų.

Pasakų miestelis jau veikė praėjusį savaitgalį ir sulaukė didelio susidomėjimo. Dauguma lankytojų skubėjo į Kalėdų senelio trobelę. Vaikai ne tik deklamavo eilėraščius, bet ir šoko pramoginius šokius, dainavo savo kūrybos dainas, Kalėdų senelį užvertė klausimais, kurie mažiesiems nedavė ramybės.

„Kalėdiniame pasakų miestelyje tikrai buvo daug stebuklų, trūko tik sniego. Tikimės,kad ateinantį savaitgalį pas mus netrūks nei staigmenų, nei baltos dovanos iš dangaus“, – šventiškai nusiteikę buvo organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)