Dovanojo ir pirmosios pagalbos rinkinius

Kartu su šv. Mikalojaus kostiumu pasidabinusiu savanoriu policijos pareigūnai vaikams dalijo dėžutes su saldainiais, žaislais, sportine apranga ir pirmosios pagalbos rinkiniais.

„Ši šventė mažiesiems labai svarbi, tik pažiūrėkite, kokie jie laimingi. Gaila, kad jos dabar nemato tėtis. Kaip ten bebūtų, šią akimirką vaikas laimingas. Ją džiugina visos dovanos. Labai ačiū! Jokiame filme nepamatysite to, ką mums teko išgyventi. Labai sunku", – kalbėjo šešiasdešimtmetė močiutė Olga Kurina.

Ukrainiečių legenda

„Žinau, kad visi šiais metais buvote labai geri. Linkiu, kad ir kitais metais darytumėte tik gerus darbus, o aš pažadu saugoti juos nuo pikto", – sakė Šv. Mikalojaus kostiumu vilkintis savanoris.

Šv. Mikalojaus legenda byloja, kad geri vaikai šv. Mikalojaus dieną, švenčiamą gruodžio 19 dieną, po pagalve ir batuose randa dovanėlių. Ukrainiečiai šv. Mikalojų laiko vaikų, karių ir keliautojų globėju.

„Policija dirba žmonėms. Nenorime, kad vaikai patirtų karo siaubus. Norime, kad jie būtų laimingi ir džiaugtųsi. Kaip jau esu sakęs, vaikai – mūsų ateitis", – komentavo dar vienas šventės dalyvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)