„Meduolinis miestas yra valgomas ir, deja, dalį jo jau sukramsnojo mūsų svečiai. Šiuo metu suvalgyta yra apie 5–10 proc. meduolinio miesto. Maždaug 60 proc. statinių ketiname išsaugoti ir panaudoti kitais metais. O likusius 30 proc. suvalgysime patys", – teigė „Kolejkowosa" generalinis direktorius Jakubas Paczynskis.

Šiuose miesteliuose taip pat galima išvysti brolių Grimų įkvėptus pasakų dizainus, kuriuos sukūrė 2019 metų tarptautinio tortų dekoravimo konkurso nugalėtoja Jowita Woszczynska.

„Pasakos teikia man įkvėpimo. Šiuo atveju tai buvo brolių Grimų pasakos, todėl bandau ieškoti senų spaudinių ir knygų, bet taip pat noriu, kad tai būtų mano originalus darbas. Štai čia, „Kolejkowo" projektui įkvėpimo sėmiausi iš vaikiškų lėlių, tų, kurios su didelėmis akimis", – pasakojo tortų dekoravimo pasaulio čempionė Jowita Woszczynska.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją