Rezidencijoje sostinės Katedros aikštėje įsikūręs Vilniaus Kalėdų senelis siunčia sveikinimus Delfi skaitytojams. Kalėdų senelis džiaugiasi, kad per šventes ir vėl visi susiburs savo šeimos rate, tad ir linki vieno paprasto, tačiau svarbaus dalyko.

Vilniaus Kalėdų senelis, Kristina Pocytė-Medutė
„Mieli Delfi portalo skaitytojai, Vilniaus Kalėdų senelis sveikina Jus su Kalėdomis, – prie šventinės eglutės savo rezidencijoje kalbėjo Kalėdų senelis. – Mielieji, Kalėdos yra metas, kada visa šeima susirenka prie stalo, džiaugiasi bendra vakariene ir dovanomis. Ar žinote, kokia populiariausia dovana buvo šiais metais vaikams? Stalo žaidimai! Džiaugiasi senelio širdis, nes stalo žaidimai skatina šeimą susirinkti ilgais žiemos vakarais prie stalo, gerti arbatėlę, valgyti sausainius ir leisti laiką kartu. To Jums ir linkiu šiais metais. Iki susitikimų!“
Vilniaus Kalėdų senelis

Nuo pat gruodžio pradžios rezidencijoje įsikūręs Kalėdų senelis čia priima ir vaikus, ir skaito jų laiškus, kuriuose – ir labai paprasti, ir ypatingi norai. Kiekvieną laišką Kalėdų senelis perskaito ir uždeda antspaudą.

Kalėdų senelio teigimu, visi vaikai yra geri ir visus jis žada aplankyti. Senelis turi patarimų ir tiems, kurie labai nori pasistengti būti dar geresniais, tačiau jiems ne visada išeina: reikia įkvėpti, iškvėpti ir stengtis toliau!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją