„Bendradarbiauti statant moderniausią verslo centrą Lietuvoje renkamės patikimus partnerius, su kuriais jau esame dirbę anksčiau, ir kurie gali užtikrinti aukščiausią darbų kokybę bei terminų laikymąsi“, – pranešime cituojamas „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Pranešama, kad didžiausios vertės sutartis sudaryta su įmone „Aktinis“ – 2,8 mln. eurų. Ji bus atsakinga už verslo centro vandentiekio ir nuotekų tinklų bei vėdinimo sistemų įrengimą. Darbus bendrovė jau pradėjo, juos baigti planuojama iki 2025 m. pradžios.

Verslo centro „Business Stadium Central“ statybos darbai yra įpusėję. Jau baigti B korpuso konstruktyvo darbai, taip pat pastatyti 7 iš 9 A korpuso aukštų, įrengtos atriumo konstrukcijos ir sumontuotas tiltas, jungiantis abu pastatus. Šiuo metu atliekami fasado montavimo, monolitinių konstrukcijų įrengimo, vidaus inžinerinių tinklų montavimo darbai.

Vieno žymiausių pasaulyje architektų biuro „Zaha Hadid Architects“ suprojektuotą verslo centrą sudarys du korpusai – 8 ir 9 aukštų pastatai. Kiekvieno biuro nuomininkai turės terasas arba balkonus, o viršutiniuose pastato aukštuose bus įrengtas sporto ir sveikatingumo kompleksas su vaizdu į Gedimino pilies bokštą.

Verslo centro statybų pabaiga numatoma kitų metų II ketvirtį, investicijos į projektą sieks 60 mln. eurų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją