Kaip pastebi didžiausio Baltijos šalyse kelionių organizatoriaus „Novaturo“ produkto atstovė Neringa Kurtinaitienė, Turkija – viena populiariausių krypčių atostogoms su šeima. Čia rasite absoliučiai viską, ko reikia nepamirštamam poilsiui – malonų Viduržemio jūros klimatą, nuostabius kurortus su besidriekiančiais paplūdimiais ir „viskas įskaičiuota“ poilsiu lepinančius viešbučius, kurie stebina itin aukšta aptarnavimo kokybe ir turi platų vaikams skirtų veiklų pasirinkimą – vandens parkus, žaidimų aikšteles bei įvairias pramogas, užtikrinančias vaikų užimtumą.

Rixos

„Turkijos viešbučiai išsiskiria ne tik puikiu aptarnavimu, bet ir geru kainos ir kokybės santykiu. Tarp viešbučių, kuriuos itin įvertinę mūsų klientai, galėčiau išskirti „Rixos“ tinklą. Ant jūros kranto įsikūrę „Rixos Premium Belek“, „Rixos Premium Tekirova“ ir „Rixos Sungate“ penkių žvaigždučių viešbučiai siūlo „viskas įskaičiuota“ tipo atostogas, kurių metu garantuoja išskirtinį poilsį, kulinarinius atradimus bei pramogas visai šeimai. Belieka tik pasirinkti, kuriame viešbutyje šį kartą norėsite leisti savo atostogas“, – sako N. Kurtinaitienė.

„Rixos Premium Belek“

Nuostabaus kalnų peizažo apsuptyje, idiliško grožio auksinio smėlio pakrantėje įsikūręs „Rixos Premium Belek“ viešbutis žada nepamirštamus atostogų malonumus. Nuo Antalijos tarptautinio oro uosto jis nutolęs 40 kilometrų, o nuo Beleko kurorto, garsėjančio įspūdingo dydžio teritorijas turinčiais viešbučiais, skiria vos 5 kilometrai.

Erdvūs viešbučio kambariai bei apartamentai, pro kuriuos atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į Viduržemio jūrą ir žaliuojančius pušynus, yra šiuolaikiškai įrengti, kiekvienas jų turi balkoną ar terasą. Ieškantiems išskirtinai prabangaus poilsio, siūloma apsistoti viloje su privačiu sodu ir baseinu.

Rixos

„Viskas įskaičiuota“ poilsį siūlančiame „Rixos Premium Belek“ viešbutyje kiekvienam poilsiautojui skiriamas ypatingas dėmesys, tad galimybių pasimėgauti išties tobulu laiku sau tikrai nepritrūksite.

Viešbutis turi privatų 700 m ilgio paplūdimį, kuriame rasite gultus bei skėčius nuo saulės, o pačioje viešbučio teritorijoje yra įrengti net keli uždari ir atvirti baseinai. Vienas jų – skirtas specialiai mažiesiems poilsiautojams, su smagiomis čiuožyklomis bei vandens pramogomis. Be to, viešbučio svečiams suteikiamas nemokamas įėjimas į „The Land Of Legends“ pramogų parką, kurį pasieksite viešbučio transportu, o mažųjų poilsiautojų viešbutyje laukia specialiai jiems skirtas klubas, kuriame vaikai gali žaisti tenisą, futbolą, užsiimti kūrybinėmis veiklomis, prižiūrimi profesionalių darbuotojų – puiki galimybė tėvams atsipalaiduoti ir pasimėgauti poilsiu.

Rixos

Svečiams viešbutis siūlo gurmaniškas patirtis à la carte restoranuose: keliautojų gomurį čia lepina įvairiausių pasaulio virtuvių restoranai, kuriuose patiekiamos šviežios jūrų gėrybės bei autentiški turkiški patiekalai, gaminami geriausių regiono virtuvės šefų. Viešbučio teritorijoje taip pat įrengti barai, siūlantys platų visame pasaulyje žinomų gėrimų bei gaivinančių egzotinių kokteilių pasirinkimą.

Tuos, kurie atostogų metu svajoja apie kūno ir sielos harmoniją, atsipalaiduoti pakvies išskirtinis „Anjana Spa“ centras – jame pasilepinsite prabangiomis kūnui skirtomis procedūromis, tradiciniu Osmanų hamamu, saunomis, šildomais baseinais. Suaugusiems kiekvieną rytą vyksta ir gausybė sporto užsiėmimų: antigravitacinės jogos treniruotės, krosfito bei rytų kovos menų pamokos, vedamos meditacijos. Na, o vakarais laukia gyvo garso koncertai ir renginiai: nuo didžėjų iki vietinių grupių pasirodymų, operos, šokių ir teatralizuotų cirko numerių.

„Rixos Premium Tekirova“

Netoliese Antikinio miesto Faselio, gamtos apsuptyje įsikūręs „Rixos Premium Tekirova“ viešbutis keliautojams siūlo nepamirštamas atostogas ir prabangų aptarnavimą. Nuo atpalaiduojančio poilsio šalia ištaigingų baseinų iki SPA malonumų – atraskite savo tobulas atostogas.

Rixos

Viešbutis siūlo apsistoti kambariuose, apartamentuose arba privačiose vilose, pro kurių langus atsiveria vaizdai į nuostabią Viduržemio jūrą ar išpuoselėtus sodus. Viešbučiui priklausančiame privačiame paplūdimyje galėsite mėgautis šilta jūra ir patogiais gultais bei skėčiais, o sugrįžę į viešbutį laiką leisti uždaruose ir atviruose baseinuose, SPA bei pramogoms skirtose erdvėse.

„Viskas įskaičiuota“ poilsį siūlantis „Rixos Premium Tekirova“ viešbutis garsėja nuostabiu maistu – čia rasite net du pagrindinius restoranus, specialius à la carte restoranus ir barus. Puikus pasirinkimas kiekvienam, atostogų metu ieškančiam ne tik poilsio, bet ir gurmaniškų atradimų.

Be to, tai ideali vieta keliaujantiems su vaikais. Viešbutis vadovaujasi šūkiu „Laimingas vaikas – laiminga šeima“ ir siūlo beveik visą parą vykstančius užsiėmimus, skirtus įvairaus amžiaus vaikams. Spalvingose erdvėse, kuriose vaikus prižiūri patirties turintys darbuotojai, vaikai gali užsiimti kūrybinėmis veiklomis, žiūrėti filmus kino teatre ar mėgautis lauko pramogomis – tik jiems skirtu paplūdimiu, baseinais su čiuožyklomis, nuotykiu parku. Vaikų užimtumu čia rūpinamasi nuo ryto iki vakaro, tad tikrai turėsite laiko atsipūsti ir pasimėgauti suaugusiems skirtomis pramogomis. Viešbučio svečiams taip pat suteikiamas nemokamas įėjimas į „The Land Of Legends“ pramogų parką, kurį pasieksite viešbučio transportu.

Rixos

Vakariniu metu suaugusius kviečia naktinės „Rixos Premium Tekirova“ pramogos bei įspūdingi šou. Kiekvieną vakarą čia galima išvysti akrobatų, teatrališkų cirko artistų ir grupių pasirodymus, o šie kvapą gniaužiantys šou – viešbučio vizitinė kortelė. Norinčius maksimaliai atsipalaiduoti, viešbutis kviečia išbandyti nepamirštamas sveikatingumo centro paslaugas, o mėgstantiems aktyvias pramogas „Rixos Premium Tekirova“ siūlo daugiau nei 20 įvairių sporto šakų ir užsiėmimų. Nesvarbu, ar norite pailsinti protą ir kūną pilateso pamokoje, ar kartu su visa šeima pažaisti paplūdimio tinklinį – čia veiklos ras kiekvienas.

„Rixos Sungate“

Antalijos įlankos pakrantėje, Kemero regione, Beldibi įsikūrusiame erdviame „Rixos Sungate“ komplekse svečiai kviečiami apsistoti puikiai įrengtuose kambariuose bei apartamentuose su balkonais, terasomis ar net hidromasažinėmis voniomis, o vertinantiems išskirtinę prabangą duris atvers „Club Diamond“ pastatas – jame rasite dviejų aukštų vilas su terasomis ir privačiu išėjimu į baseiną bei įspūdingo dydžio prezidentinė vilą.

Viešbutis turi didžiulę teritoriją su išpuoselėtais sodais ir baseinais. Čia apsistoję svečiai itin aukštai įvertinę ir maisto kokybę – viešbutyje veikia du savitarnos ir septyni à la carte restoranai, kuriuose siūloma paragauti meksikiečių, italų, kinų ir kitų virtuvių patiekalų, taip pat daugybę barų kiekvieno skoniui ir pomėgiams. Vieną iš jų rasite privačiame viešbučiui priklausančiame paplūdimyje, kuriame jūsų laukia patogūs gultai bei skėčiai nuo saulės.

Rixos

„Rixos Sungate“ viešbutis – tikra stebuklų šalis mažiesiems atostogautojams. Čia vaikams sukurtos idealios sąlygos nerti į svajonių atostogas, kupinas nesibaigiančių pramogų ir patirčių. Ir mažieji, ir jų užimtumu besirūpinantys tėvai tikrai įvertins viešbutyje esantį vaikų klubą su vandens parku, nuotykiu centru bei daugybe vaikams skirtų erdvių. Nuo tapybos ar keramikos užsiėmimų iki teniso bei futbolo treniruočių – tikrai kiekvienas atras naujų įdomių edukacijų bei patirčių. O privačiame vandens parke laikas prabėgs akimirksniu – čia rasite ne tik smagius nusileidimo kalnelius. Viešbučio svečiai gali nemokamai lankytis ir „The Land of Legends“ pramogų parke.

Atostogų metu nusiteikusiems ne tik gulinėti, bet ir aktyviai pajudėti, viešbutyje siūloma plati veiklų įvairovė – galėsite išbandyti šiaurietišką ėjimą, zumba šokius, pilateso užsiėmimus bei daugybę kitų sporto rūšių. Vakarais atsipalaiduoti kvies gyvos muzikos pasirodymai, koncertai ir specialiai viešbučio svečiams skirti renginiai.

Rixos

Išsiilgę ramaus laiko galės apsilankyti saunoje, garinėje pirtyje, sūkuriniame baseine ar pasilepinti masažais bei grožio procedūromis viešbučiui priklausančiame viename didžiausių SPA centrų visame regione.