Dairosi kokybės už geriausią kainą

Kad ir kur keliautume, kad ir kokį biudžetą savo atostogoms galėtume skirti, visi tikimės vieno – iš kelionės parsivežti tik geriausius įspūdžius. Vieniems tai – ramus poilsis kaitinantis saulėje balto smėlio paplūdimiuose ar išpuoselėtuose „viskas įskaičiuota“ viešbučiuose, kitiems – naujos patirtys ir kelionių atradimai. Tad ir kelionių pasiūlymų, anot kelionių organizatoriaus „Novaturas“ pardavimų vadovo Kazimiero Jarmalio, lietuviai dairosi labai įvairių – nuo itin ekonomiškų, leidžiančių aplankyti kitą šalį vos už kelis šimtus eurų, iki labai prabangių.

„Kai tenka rinktis – kokybiškiau ar pigiau, matome, kad lietuviai pirmenybę vis tik teikia kokybei, vertindami viešbučio klasę, atsiliepimus, aukšto lygio aptarnavimą. Pusiau juokais lietuvių keliautojus galima sulyginti su kaimynais lenkais ar estais – pastariesiems svarbu, kad kelionėje būtų ne prasčiau nei namie, o lietuviams svarbu, kad būtų kur kas geriau nei namie“, – sako K. Jarmalis.

Vis tik tai nereiškia, kad lietuviai nesusigundo itin žemų kainų pasiūlymais. Komforto ir prabangos jose galbūt mažiau, tačiau tai puiki galimybė daugiau pakeliauti net ir neturint didelio biudžeto. Įprastai mažiau kainuojančius, ekonominės klasės viešbučius ar apartamentus renkasi jaunimas, vyresnio amžiaus žmonės, taip pat planuojantys aktyviai keliauti ir į viešbutį grįžtantys tik pernakvoti.

Kelionės

Tarp patraukliausių kainų pasiūlymų – ne tik Turkija

Lietuviai itin pamėgę „viskas įskaičiuota“ poilsį garsiausiuose Turkijos kurortuose, tad įvairių pasiūlymų keliaujant būtent šia kryptimi vasaros metu įprastai netrūksta. Tačiau norintiems dar šiais metais paatostogauti sparčiai populiarėjančiose kryptyse – Madeiroje, Tunise, Graikijos salose ar Barselonos pakrantėje – K. Jarmalis pataria neatidėlioti. O ieškantiems itin patrauklių kainų, verta atkreipti dėmesį ir į Bulgarijos bei Juodkalnijos kurortus.

Ieškantys geriausių kainų pasiūlymų, gali suspėti ir Juodkalniją aplankyti dar šį mėnesį. Skrydis ir 7 nakvynės trijų žvaigždučių apartamentuose „Teodora“ kainuoja nuo 279 Eur. Puikus pasirinkimas ieškantiems ramaus poilsio ar norintiems savarankiškai pakeliauti.

Kelionės

Į balto smėlio paplūdimiais garsėjančią Bulgariją birželio mėnesį kartu su „Novaturu“ galima nuskristi vos už 295 Eur. Trijų žvaigždučių „Tia Maria“ viešbutis įsikūręs šalimais paplūdimio ir miesto centro, o į viešbučio kainą įskaičiuoti ir pusryčiai, kurių metu siūlomas švediškas stalas, karšti ir gaivinantys gėrimai.

Birželio pabaigoje paatostogauti Turkijos Antalijos kurorte 4 dienas galima už 399 Eur. Viešbutis „TAC Premier Hotel & SPA“ siūlo „viskas įskaičiuota“ maitinimą, o saulėtais orais galėsite mėgautis prie viešbučio teritorijoje esančio baseino ar šalimais esančiame paplūdimyje.

Geriausias būdas sutaupyti – rezervuoti kelionę išankstinių pardavimų metu

Nors paskutinės minutės pasiūlymų galima rasti išties patrauklių, K. Jarmalis atkreipia dėmesį, kad keliautojai vis labiau linkę atostogas planuoti iš anksto – pavasario ir vasaros kelionėmis pasirūpina jau rudenį ar žiemą, o šiltuoju metų laiku planuojasi kitos žiemos keliones.

„Reaguodami į tai įprastai patys pirmieji rinkoje pristatome išankstinius žiemos ir vasaros atostogų pasiūlymus. Būtent išankstinių pardavimų laikotarpiu mūsų klientai gali rinktis iš plataus krypčių, viešbučių asortimento, taip pat pasinaudoti įvairiomis papildomomis naudomis bei gauti geriausius kainos pasiūlymus.

Kelionės

Esame vienintelis kelionių organizatorius Lietuvoje, kuris kartu su kitomis naudomis būtent išankstinių pardavimų metu siūlo keliautojams mažiausios kainos garantijos paslaugą. Tai reiškia, kad „Novaturo“ kelionę iš anksto įsigiję klientai gali jaustis užtikrinti, jog jiems bus grąžintas kainos skirtumas, jei kelionės kaina ateityje sumažėtų. Matome, kad šią naudą keliautojai vertina ir ja naudojasi“, – sako „Novaturas“ atstovas.

Planuojantiems keliones paskutinę minutę, tenka rinktis iš to, kas liko – ypač populiariose, daugelio mėgstamose kryptyse. Anot K. Jarmalio, nuspėti, kokia situacija bus vasaros pabaigoje ar rudenį sudėtinga, tačiau praėjusių metų pavyzdžiai rodo, kad pasirinkę išankstines kelionių rezervacijas laimėjo daugiau.

„Šių metų pavasarį kelionių pasiūlymų buvo nemažai, tačiau kaip bus liepos-rugpjūčio mėnesiais – sunku pasakyti. Praėję metai parodė, kad birželio mėnesio pabaigoje kelionės populiariausiomis kryptimis buvo išpirktos, spontaniškai atostogas susiplanavusiems lietuviams teko rinktis iš vos kelių vietų dar turinčių viešbučių“, – sako kelionių organizatoriaus „Novaturas“ pardavimų vadovas K. Jarmalis.

Šaltinis
Temos
Specialus projektas „Atostogenas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją