DELFI skaitytojų prieš išvykstant į kelionę paklausti, ar jų moterys jau susitaikė su tuo, kad sutuoktiniai leidžiasi į tokias ilgas keliones ir ar kada nors teko turėti nuotykių su kokiomis vietinėmis mergužėlėmis, vyrai kaip visada nevyniojo žodžių į vatą. 

"Žmona kažką įtartų tada, jei neišvažiuočiau į kelionę, - neabejojo V. Radzevičius. - O vietinės mergužėlės prie Martyno linksta, nes jis gražesnis. Manęs tik prieina paklausti patarimo."

"Vytaras tik naudodamasis mano išvaizda gauna nuolaidų turguje. Ir pigiai įsigyja magnetukų lauktuvėms", - draugą išdavė M. Starkus.

Kitas DELFI skaitytojas teiravosi, ar jų žmonos neprieštarauja, kad vyrai išvyksta tokiam ilgam laikui? Juk Martyno dukrytė dar visai maža.

"Visos trys mano dukrytės dar nėra labai didelės. Bet mes nekeliaujame tiek daug, kaip gali susidaryti įspūdis vartant žurnalus ar žiūrint per televizorių. Be to, vaikus visada galima papirkti lauktuvių pažadais", - juokavo M. Starkus.

"Kadangi mūsų laida yra viena iš dažniausiai kartojamų, žmonėms galbūt ir atrodo, kad mes visada keliaujam. Bet tai užima tik vieną dvyliktąją metų. Kiti po darbo susirinkimuose ilgiau sėdi", - antrino bičiuliui V. Radzevičius.