„Nuo penktadienio prasideda įtemptas kalėdinių darbu laikotarpis-koncertų, renginių yra beveik kas dieną ir nebus laiko pasidžiaugti. Dabar bent grįžus vėlai vakare ar naktį galėsiu pajausti Kalėdų dvasią namuose“, - pasakoja darbų maratone įsisukęs pašnekovas.

Televizijos projektuose išgarsėjęs vyras pasakoja, kad namuose visada puošia tik tikrą medį. Anot jo, gyvos eglutės kvapas – tai tikrų švenčių kvapas. Jis pasakoja, kad jo namuose visada būna tik gyva ir didelė eglė. Ją Vadimui kasmet tradiciškai padovanoja tėvai.

„Ant eglutės mėgstu kabinti tikrus dūžtančius žaisliukus, o ne tuos plastmasinius. Aišku, kasmet keletas jų sudūžta. Gyva eglė, tai šakos linksta, žaisliukai dūžta. Bet aš prie jų neprisirišu. Ant eglutės pas mane kaba ir žaisliukai iš tėvų laikų, nes noriu, kad eglė būtų kuo įvairesnė ir puošnesnė“, - kalbėjo V. Šuško.

Vyras prisimena, kad jo vaikystės namuose eglutė taip pat visuomet būdavo didelė – iki lubų. Jos viršūnė visuomet remdavosi į lubas. „Mums su sese tai labai patikdavo. Eglutę visuomet tradiciškai puošdavome su šeima. Dabar jau, kai suaugau, eglutę puošiu su artimiausiais draugais. Jie atsineša po vieną kitą žaisliuką. Mes kartu ją puošiame, o po to kartu linksmai leidžiame laiką.“

Paklaustas, kaip sekasi ruoštis šventėms, pašnekovas juokavo: „Šiemet sakiau, kad griebsiu tą reikalą ir dovanas nupirksiu kuo anksčiau. Planavau, kad viską spėsiu padaryti per šį savaitgalį. Bet tikriausiai bus kaip kasmet, kad pirksiu viską prieš Kūčias arba Kūčių dieną“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)