Plaukiau „Pearl river“, lauke jau buvo sutemę, tad visi pastatai švietė įvairiomis spalvomis, o ypač Guangzhou bokštas, miestas buvo paskendęs švieselių mirgesy.

Aplankiau ir „Sun jat-set memorial hall“ - tai milžiniškas tradicinis kinų pastatas, su merginomis nusifotografavome prie šio gražuolio, nusipirkome keletą suvenyrų ir taip keliavome nuo ryto iki vakaro, nes prieš išvykstant kastingai dažniausiai nebevyksta, tad turėjome į valias laiko.

Aplankiau dar daug gražių vietų šiame mieste, susikroviau lagaminus ir išvažiavau į Honkongą. Pagaliau pasiekiau savo kelionės vidurį.

Honkong'as ir pati Kinija skiriasi kaip diena ir naktis. Visi žmonės čia laisvai kalba angliškai, nenužiūrinėja ir yra be galo tolerantiški.

15 minučių su autobusu nuo mūsų apartamentų yra paplūdimys, nuostabi vieta, jautiesi tarsi rojuje, na, o ką jau kalbėti apie gražių vaikinų dėmesį:).

Beje, į kastingus tenka važiuoti pačiai, tačiau jų yra perpus mažiau nei Guangzhou, tad imi žemėlapį į rankas ir pirmyn:).

Įsikūriau viename kambaryje su Santa, kurią jau pažįstate, kituose 2 kambariuose gyvena ukrainietė ir 2 kinės. Viskas klojasi gerai.

Iki kitos savaitės

Dijora

nuoroda gwdelfi i twitteri

tekstas gwdelfi testui

nuoroda gwdelfi i manonamus