Apsilankymas Nacionalinėje dailės galerijoje, kur vaikams bus suteikta galimybė papuošti Gediminaičių stulpus pintomis trispalvėmis apyrankėmis – tai apdovanojimas už aktyvų dalyvavimą akcijoje „Lietuvai ir man“.

Nugalėtojais tapo net trijų mokyklų – „Ąžuolyno“ gimnazijos, „Smeltės“ progimnazijos ir „Versmės“ mokyklos mokiniai. Kiekviena mokykla savivaldybei pateikė po daugiau nei 3 tūkst. apyrankių.

Daugiausia apyrankių – net 3,8 tūkst. – nupynė „Versmės“ mokyklos mokiniai.

Vilniuje, Nacionalinėje dailės galerijoje, jaunieji klaipėdiečiai ne tik puoš Gediminaičių stulpus savo atsivežtomis apyrankėmis, bet ir dalyvaus Kovo 11-ąjai skirtame iškilmingame koncerte.

Savivaldybės kvietimu visos uostamiesčio mokyklos ir ikimokyklinės ugdymo įstaigos aktyviai įsijungė į Kovo 11-jajai skirtą akciją ir per kelias savaites savo rankomis nupynė per 25 tūkst. trispalvių apyrankių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją