Legendinio 2K formato autoriai pirmiausia aptaria šią savaitę nuskambėjusį prezidento Gitano Nausėdos metinį pranešimą. Konservatorius ir socialdemokratas prisimena, kokią įtaką jiems, kaip premjerams, turėjo tuometinių prezidentų Valdo Adamkaus ir Dalios Grybauskaitės pranešimai ir atsisuka į visai neseniai nuskambėjusią G. Nausėdos kalbą.

„Svarbiau ne tai, kaip vertiname pranešime išsakytą kritimą, bet įdomiau, kaip vertinti prezidento pranešimus kaip žanrą. Klausimas, ką prezidentas galvoja darydamas tokius pranešimus. Bandau prisiminti pernai metų pranešimą ir nieko“, – kerta A. Kubilius.

Tolimesniame tinklalaidės epizode aptariama, ar dar galime sulaukti provokacijų iš Kremliaus artėjant NATO viršūnių susitikimui Vilniuje bei kokį spaudimą iš Vakarų gali pajusti Ukraina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)