Tai holistinis švelnus japonų gydymo energija metodas, kurį maždaug prieš šimtą metų atrado, tiksliau, mūsų laikams pateikė iš naujo, budistų vienuolis daktaras Mikao Usui. Ji naudojo dvasinę energiją fiziniams negalavimams ir ligoms gydyti.

Šiandien kalbinu Reiki meistrus – Sigitą Povilaitį, vieną pirmųjų Reiki mokytojų Lietuvoje pagal Reiki Usui Shiki Ryoho natūralią sistemą, Reiki asociacijos steigėją, ir Rasą Daujotaitę iš indiškos Reiki mokyklos.

Sigitas Povilaitis sako, kad Visatos energija, kosminė energija, gyvybinė energija vadinama japonišku žodžiu „Reiki“: „Tai net ne gydymas, o požiūrio keitimas, kuomet prisilietimų pagalba atkuriama žmogaus harmonija, pusiausvyra. Aišku, kad tokiu būdu sumažėja ir stresas. Beje, šią metodiką pripažįsta ir tradicinė medicina. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją