Pirmąkart šis tekstas buvo publikuotas delfi.lt 2019 m. birželio 13 d.

Vilnietis Paulius savo miegu susirūpino maždaug prieš ketverius metus. Tiesa, daugiau nepatogumų dėl jo miego įpročių turėjo jo žmona: vyras labai garsiai knarkė. „Man pačiam knarkimas netrukdė. Daugiau problemų buvo žmonai. Ji turėdavo eiti anksčiau miegoti ir užmigti prieš man atsigulant į lovą arba kartais tekdavo miegoti ir atskiruose kambariuose. Karkdavau miegodamas bet kokia poza“, – pasakojo sostinės gyventojas.

Vargino nuolatinis mieguistumas

Prieš ketverius metus vyras pirmą kartą apsilankė pas gydytoją dėl šios problemos. Tačiau tuomet specialistas sakė, kad kol kas situacija nėra sudėtinga, todėl pasiūlė stebėti, kaip toliau sekasi Pauliui išsimiegoti.

Per ateinančius dvejus metus vilnietis pastebėjo, kad jo poilsis tik prastėjo: vyrui trūkdavo oro, o iš septynių savaitės dienų jis maždaug penkias jausdavosi mieguistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją