Ar tik čia nekvepia naftalinu dėl rinkimų?

Mieli politikai, gal nebežlugdykite verslų. Ar nebūtų galima prekybos centrų problemos spręsti kitaip? Juk didžiausi žmonių srautai renkasi didžiausiose maisto prekių parduotuvėse.

Kad žmonių srautai kritę prekybos centruose įrodo ir tai, kad kai kuriose parduotuvėse jau dalis žmonių prastovose, nors veiklos vykdymo apribojimai dar neįvesti.

Gal šį kartą uždarykime būtent prekybos ir pramogų centruose įsikūrusias maisto prekių parduotuves? Kuriose, tiesa pasakius, maisto prekių asortimentas turbūt sudaro ne daugiau dviejų trečdalių viso asortimento.

Jeigu neliktų šių traukos centrų, savaime sumažėtų žmonių prekybos centruose. Juk dalis jų, kadangi eina į maisto prekių parduotuves, tai nevengia pasivaikščioti ir po likusias parduotuves.

Kitas aspektas: kodėl tuomet esant griežtam karantinui maisto prekių parduotuvėse galima įsigyti ne maisto prekių? Ar neturėtų būti įvestas koks draudimas?

Kodėl karantino metu didieji oligarchai, maisto prekybos centrai lobsta, o smulkieji verslininkai turi skursti? Linkiu politikams šį kartą priimti teisingus sprendimus, tai yra, pasielgti socialiai teisingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)