Ir kur kreiptis su savo bėdom, jei karantinas? Likim namie, taip kalė kelis kartus per dieną Aurelijus Veryga. Taip porą mėnesių ir elgiausi, rekomendacijos visgi.

Į polikliniką pakliūti buvo negalimą, nes vis dar tęsėsi karantinas, tad lieki vienas su savo problemom. Gydytojas specialistas pakonsultavo telefonu, išgėriau iš viso 40 tablečių, bet poveikio nėra. Paminėjo, kad laukti reikia, niekuo gi nepadės, kaip ir Veryga kasdien sakė: būkit kantresni ir supratingesni. Čia viskas dėl mūsų, čia jie suvaldė pandemiją ir prisiima nuopelnus.

Bet aš sakyčiau, jei šalies gyventojai nebūtų sąmoningi, tokio rezultato nebūtų. Medikų bendruomenė kelia problemas, kad žadėtų didesnių algų negavo, pacientai paslaugų negauna, tai kaip čia taip atsitiko, kas kaltas?

Teigiama, kad viskas mūsų gerovei, bet nepatenkinti nei pacientai, nei medikai. Dėl ko toks nepasitenkinimas ir nesusikalbėjimas? Mintis tokia. Jei paslaugų iš gydymo įstaigų kurį laiką negavome, tai tegu ir mokėti privalomojo sveikatos draudimo nereikia. Kaip manot?