„Gyvenu Vilniuje, esu abiturientė. Prieš pusvalandį grįžau namo ir iš susijaudinusios ir susigraudinusios mamos sužinojau šiurpią naujieną. Mama, išėjusi pavedžioti šuns, miške aptiko nupjautas balto šuns kojas. Nežinojau, ką daryti, policijos tokie radiniai tikrai nedomins (jei net nedomina pagrobtos merginos automobilių bagažinėse) ir ašaros ši istorija jiems neišspaus. Taigi visos mano viltys jumyse. Tikiu, kad nerasite kas tai padarė ir net neieškosite, tačiau pranešti apie tai, kas vyksta sostinėje, gyventojams būtina.

Ne, ne dėl jų pačių ar jų augintinių saugumo, o dėl jų savimonės. Protu nesuvokiama kaip taip galima elgtis su gyva būtybe. Galų gale būtu puiku bent tai, kad tai padaręs žmogus suprastų, jog neliko nepastebėtas. O gal vyriausybė, išgirdusi apie vis pasikartojančius įvykius, padarys išvadas, ir supras, jog gyvūnai irgi gyvos, jausmus turinčios ir skausmą jaučiančios būtybės? Tai tiek..“, - rašė mergina.

DELFI pasiteiravus policijos pareigūnų, buvo nurodyta, kad pranešimo apie merginos nurodytą radinį, gauta nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)