Didžiausio populiarumo sulaukė pasakojimas apie geismą, patirtą susipažinus su kunigu. Istoriją, pavadinta „Per kaimo laidotuves miestietė atsisėdo priešais tokį kunigą, kad nebesurezgė nė sakinio“ perskaitė keli šimtai tūkstančių skaitytojų, ji susilaukė šimtų komentarų ir visą savaitę užėmė vietą skaitomiausių straipsnių galerijoje.

Sveikiname pasakojimo autorę Skaistę – jai atiteks naujasis „iPhone 11 PRO“ išmanusis telefonas!

Kiti du itin didelio populiarumo susilaukę pasakojimai buvo šie: šeimynine laime pasibaigęs romanas laiške „Savo vyrą išduodavo net nešdama šiukšles: dabar akivaizdu – ne veltui“ ir suvokimą, su kuo būti nenori, atnešusi istorija „Ilgalaikė vedusio vyro meilužė nesigaili: pusę medaus mėnesio jis praleido su manimi“.

Jų autorės Samanta bei A. M. taip pat bus apdovanotos prizais: knygomis ir redakcijos suvenyrais.

Dėl prizų atsiėmimo bus susisiekta el. paštu. Jei laimėjote ir manote, kad galbūt įkeldami savo istoriją pamiršote nurodyti savo el. paštą arba jis nuo to laiko pasikeitė, naujus kontaktinius duomenis galite atsiųsti el. paštu joana.balciuviene@delfi.lt

Sveikiname nugalėtojas ir dėkojame visiems dalyvavusiems!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)