Mielieji,ar kas nors jus puola gatvėse,ar kas nors iš jūsų tyčiojasi? Ar jums neatrodo, kad bandote daryti šuolį aukščiau savo bambos? Siekiate tokios laisvės kaip Olandijoje? Nesulauksite per amžius, nes Olandija yra ta šalis, kuri, manau, peržengia protu suvokiamas ribas. Legalizuoti narkotikai... Tokių dalykų netoleruos nei viena valstybė!

Iš karto užbėgsiu už akių ir pasakysiu, kad man jūs ir jūsų potraukiai neįdomūs, tiesiog palikime ramybėje vaikus. Nesenai Lietuva skambėjo nuo darželiuose sekamų pasakų apie karalių ir karalių, tik nesenai turėjome skandalą, kai buvo pardavinėjama moteriškos išvaizdos, bet vyriškus lytinius organus turinti lėlė. Jūs taip norite supratimo? Ko siekiama tokiais būdais?!

Labai gerbiu seimo narį Roką Žilinską. Jis, būdamas kitokios orientacijos, aiškiai pasisakė už vaikų įsivaikinimo draudimą tokio tipo šeimoms. Labai šaunus žmogus, suvokiantis realybę. Toks žmogus niekada nesukels pykčio dėl savo seksualinių pažiūrų net iš skeptiškiausiam ar pikčiausiai nusiteikusiam prieš tokią sąjungą asmeniui.

Ko siekiama TV reklamomis, kuriose bučiuojamasi su tos pačios lyties žmogumi? (...) Ne paslaptis, kad vaikai mokosi iš to, ką mato aplinkui. Matydamas tokias reklamas, manau, nepilnametis lengvai susidarys gyvenimo piešinį, kad vienodų lyčių santykiai yra lygybė.

Ir iš viso, kas suteikė teisę homoseksualumą prilyginti lygybei ar laisvei? Taip išeina, kad aš sukūręs heteroseksualią šeimą nesu laisvas, ar nesu lygus visiems žmonėms? Man niekada neiškilo toks klausimas,nes aš ir taip žinau, kad mes visi esame lygūs ir laisvi.Tik ta mūsų laisvė negali peržengti tam tikrų ribų. Kad ir kaip norėčiau turėti laisvę vairuoti automobilį pats nuspręsdamas, ar segtis saugos diržą, ar ne, privalau elgtis taip, kaip priimta pasaulyje, antraip būsiu nubaustas ar ne taip suprastas aplinkinių.

Labai nevykęs ir lėkštas yra sugalvotas žodis - „homofobas“. Jis turėtų reikšti, kad kiekvienas, kas prieštarauja homoseksualumui, bijo žmogaus? Na, čia jau į pievas, ir labai nevykusiai. Nors po tokių įvykių kaip dvilytė lėlė ir pasakos apie du princus pradėjau galvoti, ar tikrai čia verta taip ramiai į jus reaguoti. Baimės truputį atsirado.Tik ta baimė buvo ne dėl savęs, o dėl vaikų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!