Įėjau į prekybos centrą ir pamačiau ne tai kad daug žmonių, bet visą minią. Jų buvo tikrai gerokai daugiau, nei manau, yra leidžiama. Pridedu porą nuotraukų:

Po darbo prekybos centre.

Vaizdas toks, kad apsisukau ir dingau. Nusprendžiau nuvažiuoti į kitą, kurioje tikėjausi rasti mažiau žmonių. Užtrukau, bet apsipirkau ramiai ir be minios.

Nekaltinu parduotuvės, nes turbūt nėra vienos išskirtinės – visi prekybos centrai panašūs. Tik stebiuosi, kaip žmonėms pavyksta net per draudimų laikotarpį susigrūsti į vieną vietą?

Berods, karantino metu ne venas prekybos centras taiko krepšelių ribojimą – tai yra, paskaičiavus, kiek žmonių gali vienu metu būti parduotuvėje, paliekama lygiai tiek krepšelių bei vežimėlių. Tai iš kur tos minios? Jos gal apeina sistemą?

Kartą prieš tai laukdamas eilėje prie krepšelių – laukdamas, kol išeis koks žmogus ir atsiras laisva vieta parduotuvėje – mačiau, kaip kiti žmonės tiesiog pasisuko šonu nuo kasininkų ir praėjo už nugaros. Be krepšelių, be nieko. Sąmoningai suvokdami, kad vietos jiems parduotuvėje jau nėra.

Ar sunku atėjus ir pamačius, kad nėra krepšelių, apsisukti ir išvažiuoti? Mano atveju, kai atėjau, krepšelių dar buvo, todėl drąsiai žengiau į vidų ir jau tik viduje pamačiau, kas darosi. Jeigu ir jums taip nutiks – prašau, apsisukit ir važiuokit kitur. Kiekvienas prekybos tinklas turi ne po vieną parduotuvę, taip pat ir internetinę. Būkim sąmoningi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (616)