Gimiau ir užaugau mažame Lietuvos kaimelyje. Labai anksti, dar vaikas būdama, išmokau dirbti įvairiausius ūkio darbus. Jau tada supratau, kad fizinis darbas gerai veikia emocinę pusiausvyrą ir kažkaip savaime sudėlioja gyvenimo vertybių skalę teisinga tvarka.

Jei darai tai,kas prasminga, vertinga ir naudinga žmonėm, jautiesi gerai net ir tada, kai tas darbas nėra tavo hobis. Todėl ypatingai šiuo metu, kai Rusija užpuolė Ukrainą ir nerimas tiesiog sklando ore, kviečiu visus dar tikslingiau ir prasmingiau veikti.

Pagal savo galimybes aukoju Ukrainos paramos fondams, seku įvykius ir toliau dirbu savo mėgstamą darbą nors esu pensijoje. Darbą susikūriau pati pagal savo gebėjimus ir jėgas. Šiandien tai mano hobis virtęs darbu, nes jo paslaptimis dalinuosi ir mokydama kitus.

O visai šalia karo grėsmės fone statybininkai baiginėja dengti naujo namo stogą. Nuostabiausias relaksas yra matyti, kaip prasmingu darbu skelbiama taika grėsmei.

Tai puikiausias atsipalaidavimo būdas.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano atsipalaidavimo būdas“. Siųskite pasakojimus apie tai, kaip jaučiatės patirdami įtampą ir dėl kokių priežasčių ją patiriate, ką mėgstate veikti įtampai palengvinti ir kokiais geriausiais būdais atsipalaiduojate. Jūsų laiškų lauksime adresu konkursai@delfi.lt, o prizas – nuostabus „viskas įskaičiuota“ savaitgalis dviem.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją