Šuo Kingas - didelis (bet ne iš tų rotveilerių-milžinų), žvilgančio, išpuoselėto kailio rotveileris be dokumentų. Gražus jis ne tik išore, kuria kad ir tylomis, bet grožisi visi jį sutikę, matydami puikų atletišką rotveilerišką sudėjimą.

Šuo gyvena mylimas ir gerbiamas, o tai atsispindi ir jo charakteryje - yra ramaus būdo, gerai išauklėtas, klauso pagrindinių komandų, bet labiausiai klauso šeimininko, nes tarp jų abipusis ryšys. Užtenka paklausyti, kaip gražiai apie Kingą kalba jo šeimininkas.

Deja... Kad ir kaip tai būtų nepakeliamai skaudu šeimininkui, Kingui ieškomi nauji nuolatiniai namai. Kingas protingas, puikus šuo - tokio pat reikia ir naujo jo draugo. Kingas gali gyventi tik kambaryje. Ir gali gyventi tik ten, kur bus mylimas ir vertinamas. Tada tuo pačiu atsimokės ir žmogui.

Kingas su kitais šunimis ar katėmis nerodo noro draugauti, tačiau ir nėra agresyvus jų atžvilgiu - išgirsta komandą „negalima“ ir viskas, ramu, tiesiog ignoruoja kitus, nerodo jokio susidomėjimo. Jam svarbiau žmogus, šeimininkas. Lauke vedžiojamas be pavadžio nesitraukia toliau kaip 50 m. Jei dingsti iš akiračio, supanikuoja. Ėda praktiškai viską. Šiaip - tikrai klusnus šuo.

Dėl jo skambinkite tel.: 8 662 104 30 (Utena)