11-metis Benas Twistas laišką iš mokytojos Jane Grecic gavo po egzaminų „Lansbury Bridge“ mokykloje, esančioje šiaurės vakarų Anglijos miestelyje Mersisaide.

„Verkiame“, – tokiu prierašu 11-mečio mama Gail Twist „Twitteryje“ pasidalijo kartu su mokytojos laišku sūnui. Moters įrašas susilaukė internautų dėmesio – daugiau nei 5 tūkst. žmonių jį publikavo ir savo „Twitter“ paskyrose, o beveik 10 tūkst. žmonių nurodė, kad jiems įrašas patikęs.

Nors, kaip rašė Beno mama „Twitter“, sūnus egzaminų neišlaikė, nes neįvykdė nustatytų standartų, jis sulaukė didelio palaikymo iš mokytojos. Ji savo laiške rašė, kad „šie testai vertina tik nedidelę dalį tavęs ir tavo galimybių“, nors ir yra svarbūs. „Benas Twistas turi daugiau kitų įgūdžių ir talentų, kuriuos mes „Lasbury Bridge“ mokykloje pastebime ir vertiname kitais būdais“, – rašė mokytoja.

Gautame laiške rašoma, kad mokytoja nori pasveikinti Beną dėl jo požiūrio ir pasisekimo, sprendžiant testą. Ji laiške taip pat įvardino Beno įgūdžius, kurie nebuvo vertinami testo užduotimis: artistiškumas, gebėjimas dirbti komandoje, didėjantis savarankiškumas, gerumas, gebėjimas reikšti nuomonę, sportiniai pasiekimai, įgūdžiai rasti draugų ir jais likti, galimybė diskutuoti ir įvertinti savo paties progresą, projektavimo ir kūrimo talentai, muzikiniai gebėjimai.

„Mes labai džiaugiamės, kad dėl visų šių gebėjimų ir talentų esi ypatingas žmogus, ir mes visa tai vertiname, kad būtume užtikrinti, kad tu nuolat tobulėji ir tampi puikiu protingu jaunu žmogumi. Šaunuolis, Benai, mes labai tavimi didžiuojamės“, – rašoma laiške.

Kaip pastebėjo Beno mama ir „Twitter“ paskyroje, sūnaus pasiekimas buvo tas, kad jis testą apskritai laikė. Buzzfeed.com ji sakė, kad pagal testo rezultatus, jis pasiekė tai, ką norėjo. Portalui moteris prisipažino 18 mėnesių siekusi, kad Benas mokytųsi būtent „Landsbury Bridge“ mokykloje. Pasak jos, buvo verta stengtis.

„Mokytojai perprato, kaip jis mokosi – jam būdingas labai individualizuotas ir vizualus mokymosi stilius. Nuostabu, kad dėl to testo metu jis galėjo nesijaudinti ir nepanikuoti“, – Buzzfeed.com sakė 11-mečio mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)