Vienas svarbiausių olimpinio sąjūdžio simbolių – olimpinis deglas ir jo estafetė. Šiais metais Olimpinėje dienoje deglą neš 12 Lietuvos olimpiečių ir parolimpiečių. Kviečiame Lietuvos moksleivius prisijungti, lydėti deglą ir nešti olimpinę vėliavą kartu su sportininkais. Ypač laukiame Kauno mokinių, kurie yra nusipelnę savo mokykloms, rodantys gerą pavyzdį draugams, siekiantys puikių rezultatų ne tik sporte, bet ir moksle, mene bei kitose srityse.

Olimpinio deglo estafetė – galimybė įvertinti mokinius, kurie puoselėja olimpines vertybes, draugystę, tikslo siekimą bei pagarbą. Tai puiki progą pabendrauti su žymiais sportininkais ir pajusti olimpinę dvasią.

Jei manote, kad jūsų mokykloje yra mokinių, kurie turėtų dalyvauti olimpinio deglo estafetėje, siųskite jų sąrašą ir trumpą pristatymą apie kiekvieną mokinį LTOK Olimpinio švietimo programų vadovei Vitai Balsytei el. paštu vita@ltok.lt. Kandidatų sąrašų lauksime iki birželio 1 d. Telefonas pasiteirauti (8 5) 2780657.

Varžybos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją