Čempionato dalyviai kulinarinį meistriškumą demonstruoja ir varžosi dėl geriausios žuvienės ar geriausios žuvies sriubos titulų. Absoliučiam Žuvienės virimo čempionui bus įteiktas Šilutės rajono savivaldybės mero pagrindinio prizas – Žuvienės virimo čempiono žiedas.

Atvykite į Šilutės mažųjų laivų uostą ne vieni. Jūs čia esate laukiami kaip geri draugai ar seni bičiuliai! Būsite pagirdyti ir pavalgydinti, Pamario vėjų nugairinti ir saulės paženklinti. Šaukštai tarškės, malkos spragsės, katilai kunkuliuos, širdis ir siela dainuos, kojos pačios šoks, žvilgsnis blaškysis, norėdamas visur pabuvoti, viską aprėpti. Jūs turite visa tai patys pamatyti ir įvertinti.

Jei nutarsite šioje šventėje būti ne tik žiūrovais, bet ir save išbandyti tarp kitų žuvienės virimo meistrų, atidžiai išstudijuokite taisykles ir dalyvio anketą, ją sąžiningai užpildykite ir atsiųskite mums su meile ir viltimi susitikti čempionate. Nebijokite savęs parodyti ir į kitus pasižiūrėti. Net ir prie žuvienės katilo, laikrodžiui tiksint, galima pajusti visagalį adrenaliną, širdies virpesį, nes verdant žuvienę smulkmenų nėra. Tai – tavo šventė, tavo čempionatas!

Daugiau informacijos – čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)