žuvienė

žuvienė

Žuvienė (rus. Уха) – sriuba, tradicinis patiekalas rusų virtuvėje. Taip pat plačiai naudojama baltarusių ir ukrainiečių virtuvėse.

Stilingos erdvės gražiausioms jūsų šventėms: pajūrio restoranams meniu kuria ir žinomi virtuvės šefai (5)

Artėja jūsų šeimos šventė: vestuvės, krikštynos, jubiliejus, gimtadienis. Ar jau žinote, koks bus vakarėlio stilius bei tematika? O gal toną gali...

Žuvies dieta: ne tik svorio, bet ir raukšlių mažinimui

Žuvis – vitaminų ir sveikųjų riebalų šaltinis, pasirodo, gali būti ir puikus produktas, norint numesti svorį arba pasigražinti veido odą....

Gardžiąją žuvienę gamino tiek senovės lietuviai, tiek – prancūzai: patarimai, kaip išsivirti skaniausią žuvienę namuose (4)

Kvapni, skoninga ir sveika – tai žuvienė, kurios gaminimo tradicijos siekia mūsų protėvius. Nuo lietuviškosios eršketų žuvienės iki...

Žuvis kanibalė: žmonės gaudo, valgo ir giria, kad skanus, bet ar jis iš tikrųjų valgomas? (4)

Kodėl kanibalė? Nes pritrūkusi maisto, ji ryja mažesnes savo šeimos nares. O ir žvejai įsigudrino šią žuvį gaudyti ant meškerės kabliuko...

Išbandykite ant laužo virtos žuvienės receptą: namie virti nebenorėsite (14)

Vasara vadinama grilio sezonu: vos tik sušyla, oras prisipildo dūmo kvapo ir kulinarų dėmesio centre atsiduria ant grotelių keptos mėsos bei jos...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10