Žuvienė (rus. Уха) – sriuba, tradicinis patiekalas rusų virtuvėje. Taip pat plačiai naudojama baltarusių ir ukrainiečių virtuvėse.
Itin gardi, itin sodri žuvienė . Švelnus skonis nenuvils nė vieno ragautojo. Patiekite žuvienę apibarstę smulkintais krapais.
Ežerų krašte užaugęs, ir vasaromis Ignalinos rajone, Palūšėje sutinkamas Kostas Danilevičius žuvienę valgo nuo pat vaikystės. Nuo pat 18 metų...
Žuvis puikiai tinka ne tik kepti orkaitėje ar ant grilio, bet ir nepaprasto skonio žuvienėms virti. Be to, žuvienę namuose pasigaminti yra...
Nors lietuviai dažniau renkasi mėsą, gardžiai žuvienei atsispirtų retas. Jos ruošimas atrodo gana sudėtingas, jei nesate to darę, o kad viskas...
Vasara vadinama grilio sezonu: vos tik sušyla, oras prisipildo dūmo kvapo ir kulinarų dėmesio centre atsiduria ant grotelių keptos mėsos bei jos...