žuvienė


Pikantiška žuvienė  (13)
2017 m. birželio 25 d. 00:00
Sriuba pavyko labai skani.
Apsipirkti nebūtinai į Lenkiją: patikrino kainas Baltarusijoje  (297)
2017 m. gegužės 21 d. 00:03
Lenkija Lietuvos gyventojams ir toliau išlieka populiaria vieta apsipirkti, tiesa, iš Rytų Lietuvos ten toloka važiuoti, rašo ru.delfi.lt.
To tikrai nežinojote: žuvienę dažnas verda klaidingai  (11)
2017 m. balandžio 14 d. 12:27
Kiekvienas lietuvis puikiai žino, kaip gaminti pagrindinius tradicinius patiekalus – kas...
Stintų šventė į Palangą priviliojo tūkstančius žmonių: kainos juos šokiravo  (761)
2017 m. vasario 18 d. 14:37
„Kainos kosminės. Įmeta tris stintas ir prašo šešių eurų“, – įspūdžiais...
Ištyrę žuvį, pakraupo: šios medžiagos sukelia nevaisingumą, vėžį ir net mirtį  (68)
2017 m. sausio 7 d. 14:16
Gana ilgai buvo laikomasi nuomonės, kad žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai yra...
Dieta, padėsianti įlisti į šventinę suknelę: per 6 dienas – minus 10 kg  (23)
2016 m. gruodžio 16 d. 00:15
Tai švedų dietologės Anos Johanson šešių dienų dieta. Specialistė gauna tūkstančius moterų laiškų, kuriose šios džiaugiasi per savaitę...
Kaip aš žurnalistės profesiją iškeičiau į padavėjos  (6)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:10
60 saulėlydžių. Tiek žurnalistė Asta Lipštaitė palydėjo pamario krašte nusprendusi laikinai pakeisti profesiją.
6 dalykai, kuriuos reikia žinoti prieš verdant sriubą  (3)
2016 m. lapkričio 2 d. 09:59
Norint išvirti skanią, sodraus ir išbaigto skonio sriubą, vien druskos neužtenka.
Pasaulyje vis labiau falsifikuojama žuvis: ar žinote, ką perkate?  (42)
2016 m. rugsėjo 12 d. 11:52
Jūrų gėryb ių mėgėjai ar restoranai ir kavinės vis dažniau jus „išduria“?...
Kaunas ruošiasi grandiozinei mugei: ką bus galima pamatyti ir nuveikti?  (17)
2016 m. rugsėjo 8 d. 16:16
Rugsėjo 9-11 dienomis Kauno senamiestyje ir visoje Laisvės alėjoje vyks „Kauno mugė...
Sriuba, kuria žavisi visas pasaulis: lietuviai gamindami daro ne vieną klaidą ir dar įdeda grietinės  (3)
2016 m. rugsėjo 7 d. 18:48
Tradicinė žuvienė verdama laikantis griežtų nuostatų: žuvis turi būti šviežia ir pagauta vietoje, jai pagardinti naudojamos tik tam tikros prieskoninės...
Žvejo receptas nustebins net didžiausius kulinarus: tokios žuvienės dar nevalgėte  (27)
2016 m. rugsėjo 7 d. 18:48
Tradicinė žuvienė verdama laikantis griežtų nuostatų: žuvis turi būti šviežia ir pagauta vietoje, jai pagardinti naudojamos tik tam tikros prieskoninės...
Profesionalus žvejys pasidalino, kada žuvys yra skaniausios, o kada jų geriau nepirkti  (3)
2016 m. rugpjūčio 19 d. 16:51
Lietuvos gyventojai žuvį valgo palyginti retai, tad gali atrodyti, kad pagaminti ją yra...
Soti žuvienė  (7)
2016 m. rugpjūčio 17 d. 00:00
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
Perkantys žuvį dažnai pamiršta tai padaryti: klausimai, kuriuos būtina užduoti pardavėjui  (3)
2016 m. rugpjūčio 11 d. 14:12
Perkant žuvį pirmiausia būtina įsitikinti, ar ji šviežia, tačiau yra ir kitų...
Viena klaida virtuvėje gali visiškai sugadinti patiekalo skonį: paprasti triukai, kaip tinkamai paruošti žuvį  (12)
2016 m. rugpjūčio 1 d. 17:55
Viena iš priežasčių, kodėl lietuviai retai pietums renkasi žuvį – sudėtingas jos paruošimas. Daugelis to neįsivaizduoja be didelės netvarkos virtuvėje...
Išsigelbėjimas pavargusiems nuo Palangos ar Jūros šventės šurmulio  (52)
2016 m. liepos 30 d. 00:00
Į pajūrį atvykę ir nuo J. Basanavičiaus gatvės šurmulio pavargę poilsiautojai visišką ramybės oazę gali rasti vos už 45 kilometrų nuo Palangos...
Švediška dieta: tiems, kurie negali badauti, bet nori numesti 10 kg  (11)
2016 m. liepos 14 d. 10:14
Ši garsi švedų dieta apgalvota iki smulkiausių detalių! Atskiras meniu - tai, ko reikia...
Tokiems eksperimentams pasiryžtų ne visi: ką privalu žinoti apie žuvį net jos nemėgstantiems  (14)
2016 m. liepos 13 d. 16:04
Žuvyje gausu žmogui itin naudingų baltymų ir vitaminų, tačiau kai kurie bodisi ją...
Be pagražinimų: kaip žuvis atsiranda ant jūsų stalo  (34)
2016 m. liepos 11 d. 13:23
Ankstyvo ryto gaiva, pro meldus kylanti visą Rusnės prieplauką raudonai dažanti saulė...
DELFI pristato naują projektą – viskas, ką reikia žinoti apie žuvį išsamiame gide
2016 m. liepos 11 d. 12:17
Naujienų portalas DELFI pristato nepamainomą gidą kiekvienam žuvies gurmanui. Straipsnių ir reportažų cikle pateiksime išsamią specialistų informaciją...
Verta išbandyti: žuvienės receptas  (2)
2016 m. liepos 9 d. 00:00
Sakoma, kad jei norite skaidraus žuvies sultinio, reikia žuvį dėti ne į šaltą, bet į verdantį vandenį. Aš dažniausiai darau atvirkščiai, todėl mano...
Kaune pirmą kartą rengiama Žvejo ir žuvies diena  (5)
2016 m. birželio 19 d. 10:36
Kaune kuriamos naujos tradicijos – pirmą kartą rengiama Žvejo ir žuvies diena....
Įniršęs A. Užkalnis rado laimę ukrainiečių restorane ir išėjo jau naujas žmogus  (317)
2016 m. birželio 12 d. 15:51
„Būna visko pasitaiko, ir Andriukas nepataiko“, sako liaudies priežodis, ir jis...
Jeigu žinotumėte bent pusę svogūnų lukštų savybių, niekada jų neišmestumėte  (9)
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Gamta dovanoja mums unikalius produktus, jie lengvai prieinami ir stebėtinai naudingi....
3 YPATINGI patiekalai, kurie nepaliks abejingų
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Skaniausias pasaulio kultūrų pažinimo būdas – ragauti tradicijomis apipintus patiekalus. Gera naujiena, kad kulinarinė kelionė gali prasidėti tiesiog jūsų...
Egzotiški receptai iš lietuviškų produktų
2016 m. gegužės 20 d. 10:06
Artėjant gegužės 21-ąją minimai pasaulinei kultūrų pažinimo ir puoselėjimo dienai siūlome susipažinti su egzotišku skirtingų žemynų paveldu. Skaniausias...
Švedų dietologės mitybos planas: per 6 dienas – minus 10 kg  (60)
2016 m. gegužės 17 d. 00:15
Tai švedų dietologės Anos Johanson šešių dienų dieta. Specialistė gauna...
Kaip žuvienę verda pajūrio gyventojai
2016 m. balandžio 8 d. 12:07
Jau rytoj Rusnės gyventojai ir būriai poilsiautojų švęs svarbiausią salos pavasario...
Kaip skaniai paruošti stintą  (7)
2016 m. kovo 16 d. 00:01
„Stinta pūkis, stinta pūkis“ – magiškus žodžiu dainuodavo Pamario krašto...