žuvienė

žuvienė

Žuvienė (rus. Уха) – sriuba, tradicinis patiekalas rusų virtuvėje. Taip pat plačiai naudojama baltarusių ir ukrainiečių virtuvėse.

Žuvienė – lašiša čia tinka geriausiai (6)

Itin gardi, itin sodri žuvienė . Švelnus skonis nenuvils nė vieno ragautojo. Patiekite žuvienę apibarstę smulkintais krapais.

Žvejų giminėje užaugęs ir vasaras prie ežero leidžiantis Kostas pataria, kaip išvirti ypatingą žuvienę: naudoju ne bet kokį vandenį

Ežerų krašte užaugęs, ir vasaromis Ignalinos rajone, Palūšėje sutinkamas Kostas Danilevičius žuvienę valgo nuo pat vaikystės. Nuo pat 18 metų...

Žuvienė – greitai ir paprastai: išbandykite 3 skirtingų šalių įkvėptus receptus su lašiša

Žuvis puikiai tinka ne tik kepti orkaitėje ar ant grilio, bet ir nepaprasto skonio žuvienėms virti. Be to, žuvienę namuose pasigaminti yra...

Patarė, kaip išvirti pačią skaniausią žuvienę: svarbiausia nedaryti vienos klaidos

Nors lietuviai dažniau renkasi mėsą, gardžiai žuvienei atsispirtų retas. Jos ruošimas atrodo gana sudėtingas, jei nesate to darę, o kad viskas...

Išbandykite ant laužo virtos žuvienės receptą: namie virti nebenorėsite (1)

Vasara vadinama grilio sezonu: vos tik sušyla, oras prisipildo dūmo kvapo ir kulinarų dėmesio centre atsiduria ant grotelių keptos mėsos bei jos...