Bet jeigu jūs einate į SEL koncertą, tai žinokit niekas negalioja. Ten tūkstančiams susigrūdus galima būti ir be kaukių. O kiek dar puikių atlikėjų koncertų arenose bus iki Naujųjų? Visos scenos žvaigždės tiesiog pamaišys viruso katilą kad tikrai visi grikiai gerai iššustų.

Gal premjerė pasiūlys griežtai bausti visus 15 tūkstančių SEL gerbėjų? Išviešins jų duomenis? Nesuteiks nemokamo gydymo, jei susirgs? Ar ji per šampano purslus nematė, kad šalyje vyksta didžiuliai šventiniai koncertai?

Kam reikalingi tokie dvigubi standartai? Kažkas pasiskiepijęs tris kartus, sprogstantis nuo antikūnų, bus uždarytas į griežtą karantiną, o kažkas miniomis be kaukių dalyvauja pop dievuko koncerte.

Jūs man paaiškinkite, kodėl tokiame pandemijos valdymo fone turėčiau skiepyti savo vaikus? Ką jiems atsakyti, kai jie paklaus, kodėl šitiems galima į koncertą, o vaikams net prie eglutės neleidžiama susirinkti. Ką ten vaikams - juk išvaikys ir tas minias, kurios tradiciškai renkasi prie centrinių miesto aikščių.

Visiškas disonansas ir pandemijos valdymo demaršas. Tą pačią dūdą pučia ir Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen ir ekonomikos ministrė Aušrinė Armonaitė. Antrą Kalėdų dieną jos visos vėl ragins nešioti tik medicinines kaukes ir grasins visus uždaryti velniop sausio mėnesį.

Kodėl kai kuriems viskas galima - kviesti minias į koncertus arenose, burti prašmatnius balius tik su domino kaukėmis, rengti partinius vakarėlius? Atsakymas paprastas. Kai kurios scenos žvaigždės, kaip ir pulkas influencerių, yra konservatorių šeriami naminiai gyvūnėliai. Kaip pasakytų visų svarbiausias konservatorių asilas Lauris - partiniai gyvūnėliai turi teisę laisvai judėti ir veikti.

Gal ir gali, tačiau tegul per karantiną medicininę pagalbą gauna paskutiniai - po visų, kurie per juos susirgo ir jokiame koncerte ar kaukių baliuje nebuvo. Būtų žiauriai nehumaniška, bet po tokio cinizmo - teisinga.

O gal sausio 10 d. Ingrida su savo vyriausybės nykštukais pasakys, nepykit ligoninės perpildytos, lovų laisvų nėra, mirs tie, kas neskiepyti ar neturi trečios skiepo! O jai pritars konservatorių influenceriai A. Tapinas, R. Valatka ar E. Jakilaitis! Laukiu nesulaukiu ką apie Šimonytės valdomą kiaulių ūkį pasakys A. Užkalnis ar A. Ramanauskas, kurie visus nekonservatorius geriausiu atveju viešai vadina kiaulėmis? Sekim naujienas!

Aš neskiepysiu savo mažamečių vaikų dėl visų šių trigubų standartų. Pabūsiu pranašu - labai tikiuosi, kad gyvulių ūkis, kurį I. Šimonytė sukūrė per metus, bus likviduotas iki kovo mėnesio. Jeigu konservatoriai patys nesusipras, žmonės jau tokie pikti, kad tai gali padaryti griežtesnėmis priemonėmis.

O gal tikrai Ingridai su sveikata kažkas negerai - leidžia koncertus po 15 tūkst. be kaukių ir tą pačią dieną šaukia, kad visus uždarys? Gal Premjerė naktimis jau rašo laiškus iš Paryžiaus - SEL’ui ir Abraomui?