V. Žirinovskis per priešrinkiminius debatus A. Pugačiovą ir visus šalies menininkus apkaltino parsidavėliškumu. Dainininkė skandalingai pagarsėjusį politiką mainais įvardijo kaip „visos mūsų šalies gėdą“.

„Maniau, jog jūs puikus kalbėtojas, politikas, gudrus žmogus, o, pasirodo, esate paprasčiausias klounas ir psichas“, - pareiškė A. Pugačiova.

„Esu toks, koks esu. Būtent čia ir slypi mano žavesys“, - nenusileido V. Žirinovskis.

„Jūs, artistai, kaip paskutinės prostitutės už pinigus gulatės po bet kuriuo vadovu!“, - įgėlė politikas, norėjęs pabrėžti, jog A. Pugačiova yra viena iš Michailo Prochorovo patikėtinių artėjant šalies prezidento rinkimams.

Kai dainininkė bandė politiką pertraukti, o laidos vedėjas ją įspėjo, jog „pagal įstatymą“ šiuo metu jam skirtas laikas kalbėti, LDPR lyderis pareiškė: „Ji šito nesupranta, ji įstatymų neskaito. Jai galioja vienintelis įstatymas – kas penkias minutes keisti vyrą“.
Galiausiai V. Žirinovskis parsidavėliškumu apkaltino visą televiziją „Rossija-1“, kurios eteryje ir buvo transliuojama ši laida.

„Jei jūsų kanalui M. Prochorovas sumokėjo, tai sumokėjo tam, kad šioje laidoje surinktų daugiau balsų... Jis jau seniai visus papirko. Ir Kremlių, ir liaudį“, - putojosi politikas.

„Žirinovskis prieš Prochorovą. Būtina pamatyti. Žirinovskio ir Pugačiovos susirėmimas taps klasika“, - socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė laidos vedėjas V. Solovjovas.

M. Prochorovo rinkiminės kampanijos štabo vadovas Antonas Krasovskis „Facebook“ teigia, jog jam dar neteko matyti „taip užgauliojamos Alos Borisovos“.

Priešrinkiminiai debatai Rusijos televizijose vyksta jau nuo vasario vidurio. Paskutinė debatų laida prieš rinkimus bus rodoma kovo 2 dieną. Rusija prezidentą rinks kovo 4 dieną. Juose, be V. Žirinovskio ir M. Prochorovo, taip pat dalyvaus Genadijus Ziuganovas, Sergejus Mironovas ir pats Vladimiras Putinas.