Tokia informacija pasiekė šį nusikaltimą narpliojančius tyrėjus.

Kaip praneša leidinys „Rosbalt“, remdamasis šaltinio iš teisėsaugos institucijų pateikta informacija, tyrėjai nustatė detalius R. Muchudinovo judėjimo maršrutus iki 2015 m. kovo mėn. 6 d.

Paskutinį kartą liudininkai teigia jį matę viename iš Čečėnijos rajonų. Po kovo 6 d., kaip praneša inforesist.org, apie R. Muchudinovą neturima jokios informacijos.

„Jei apie kitą įtariamąjį, kurio paieška taip pat paskelbta, Ruslaną Geremejevą informacija yra gaunama, taip pat gaunama duomenų apie jo judėjimą, bent jau tiksliai žinoma, kad jis yra gyvas, tai apie R. Muchudinovą iš vis nėra jokių duomenų, dingo lyg į vandenį. Taip nebūna“, - patikino neįvardintas „Rosbalt“ šaltinis.

Šaltinio teigimu, prieš kelias dienas iš karto iš kelių šaltinių gauta informacija, kad R. Muchudinovo greičiausiai ieškoti nebėra jokios prasmės, nes jo nebėra tarp gyvųjų. Galimos jo mirties aplinkybės kol kas nėra žinomos.

Pagal Tiriamojo komiteto versiją R. Muchudinovas perdavė B. Nemcovo žudikams automobilį ZAZ. Šis automobilis panaudotas tiek tuo metu, kai B. Nemcovas buvo sekamas, tiek ir įvykdant patį nusikaltimą.

Be to, įtariama, kad R. Muchudinovas perdavė ir šaunamąjį ginklą, kurį po nužudymo ir vėl paėmė. Remiantis Zauro Dadajevo parodymais, kurių vėliau jis atsisakė, asmuo vardu Ruslikas jam, Anzorui Gubaševui ir Bislanui Šavanovui pažadėjo už B. Nemcovo nužudymą po 5 mln. rublių atlygį kiekvienam.

Prieš savaitę surengtose akistatose ir apklausose liudininkai kalbėjo, kad įtariamų B. Nemcovo nužudymu asmenų aplinkoje Rusliku buvo vadinamas būtent R. Muchudinovas, o ne Ruslanas Geremejevas, kaip buvo manoma anksčiau.

Taigi šiuo metu tiriant šią žmogžudystę visi keliai veda R. Muchudinovo link.