„Rusų teroristai įvykdė dar vieną suplanuotą ataką prieš energijos infrastruktūros objektus. Padėtis yra kritinė“, – sakoma Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo pavaduotojo Kyrylos Tymošenkos pareiškime.

„Padėtis sostinėje itin sunki“, – pridūrė jis.

Kyjivo meras Vitalijus Klyčko savo ruožtu socialinėje žiniasklaidoje pranešė, kad po Rusijos smūgių kai kur teko nutraukti elektros tiekimą ir dabar jos neturi mažiausiai pusė sostinės gyventojų.

„Dėl didžiulės raketų atakos... energijos industrija pradėjo nutraukinėti elektros tiekimą visoje Ukrainoje“, – pridūrė V. Klyčko.

Anksčiau antradienį pareigūnai įvairiuose Ukrainos regionuose po naujų Rusijos smūgių pranešė apie elektros tiekimo sutrikimus.

Per smūgius buvo nutrauktas elektros tiekimas šalies šiaurės rytuose esančiame Charkive ir vakaruose esančiame Lvive.

Apie sutrikimus taip pat pranešė rytinio Sumų regiono pareigūnai. Iš vakarinės Rivnės pranešama, kad į energijos infrastruktūrą nukreipti rusų smūgiai nutraukė elektros tiekimą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją