Panašu, kad, prie šezlongų, ant kurių ilsėjosi ukrainietės, atėjo rusas ir agresyviai plūsdamasis numėtė jų daiktus. Nuginęs moteris iš Ukrainos, užėmė jų vietą ant gulto.

Vaizdo įrašas prasideda ruso isterija: „Kiek jums dar kartoti? Ko čia išmėtėte savo daiktus? Neišauklėtos, niekam tikusios bjaurybės.“

Kai ukrainietės į pagalbą pasikvietė apaugą, rusas palietė karo temą ir ėmė priekaištauti, kodėl jos ilsisi Turkijoje, jau geriau tais pinigais finansiškai padėtų Ukrainos kariuomenei.

„Klausyk tu, b**t, kiek ten jūsų tų „mykolų“ išskersta? Ką, atostogų atvažiavai? Geriau savo kariuomenei susimestumėt. Jūs lavonai. Va dar vienas toks auga“, – plūdosi rusas, paskutinį sakinį skyręs kartu su ukrainiete buvusiam vaikui.

Įspėjame, kad vaizdo įraše skamba necenzūrinė leksika.

Toliau savo tiradoje Rusijos pilietis mini vadinamąsias „Luhansko liaudies respubliką“ ir „Donecko liaudies respubliką“, vadina jas „mūsų teritorijos“ ir tikina, kad pats ten kariavo.

„Jau atsitraukėm, o buvom ten (Donbase). Jums nuotraukų parodyti, kaip jūsų tuos „mykolas“ skerdžiau...? Tuos su*****s „mykolas“. Žlugę jūs, b**t, lavonai. Ir pinigus leidžiu gautus už jūsų galvas: žinai, kiek tokių kaip tu padėjau?“ – tęsė rusas.

Vėliau pasirodė informacija, kad po konflikto su ukrainietėmis rusas galimai buvo nuvežtas į policiją. Kad jį apklausia Turkijos pareigūnai, pranešė „Telegram“ kanalas „Andrijuk online“.

„Šiek tiek gerų naujienų iš Turkijos. Šiandien iš viešbučio išmestas ir į policiją pakliuvo teroristas iš Rusijos. Dabar duoda parodymus“, – sakoma kanalo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)