Dar vienam užgrobtam lėktuvui artėjant prie Vašingtono, tuometinei karinių oro pajėgų leitenantei Heather Penney ir dar vienam pilotui buvo nurodyta nedelsiant išskristi.

Tuo metu niekas nesitikėjo išpuolių, todėl Andrews karinių oro pajėgų bazėje nebuvo apginkluotų ir paruoštų puolimui naikintuvų.

H. Penney ir pulkininkas Marcas Sasseville’as išskrido turėdami lėktuve vos 105 švino kulkas, dar du „F-16“ naikintuvai laukė, kol bus apginkluoti „AIM-9“ raketomis, interviu papasakojo pilotė.

Pilotai gavo įsakymą iš Baltųjų Rūmų likviduoti visus į įspėjimus nereaguosiančius lėktuvus. Pilotai sudarė savo puolimo planą.
„Nebūtume numušinėję lėktuvo. Būtume trenkęsi į jį, nes neturėjome ginklų“, – sakė H. Penney.

„Sassas pažvelgė į mane ir pasakė: „Aš trenksiuosi į kabiną.“ Aš nusprendžiau trenktis į orlaivio galą“, – pasakojo H. Penney.

Pilotė apsvarstė ir galimybę katapultuotis: „Būčiau tapusi kamikadze ir rėžusis su savo lėktuvu į orlaivio galą. Pasvarsčiau, ar spėčiau katapultuotis.“

Jauna pilotė baiminosi, kad gali nepataikyti į taikinį: „Tėra viena proga. Nesinori iššokti (iš lėktuvo) ir nepataikyti.“

Moteris pasakoja, kildama pakilimo galvojo, jog tai paskutinis pakilimas gyvenime.

Visgi užgrobtas lėktuvas nepasiekė Vašingtono, nes keleiviai užpuolė užpuolikus piloto kabinoje, ir lėktuvas sudužo lauke Pensilvanijoje.