„Jis atsiuntė asmenukę ir pareiškė esąs laimingas, patikino, kad jam viskas gerai“, – sako 19 metų įtariamojo žudiko brolis Jaberis. Anot jaunuolio, kai šeima sužinojo, kas įvyko Nicoje, pradėjo jam siuntinėti žinutes ir klausti, ar jam viskas gerai. „Bandėme su juo žinutėmis susisiekti iki antros valandos nakties“, – pridūrė Jaberis.

M. L. Bouhlelio gimtinė, kaimynai ir brolis Jabeur

Nicos žudiko giminaitis Sokri Aimimi teigia, kad M. L. Bouhlelis nuo 12 metų turėjo psichikos sutrikimų. Nepaisant to, nors apie savo ligą ir žinojo, vartojo narkotikus ir gėrė „viską, kas pasitaikydavo po ranka“. „Žmona žinojo apie vyro ligą, tačiau policijai apie tai nieko neužsiminė“, – pasakoja giminaitis.

M. L. Bouhlelio tėvas Mohammedas Monderis patikino, kad sūnus tikrai nebuvo itin religingas. „Jis nesilaikydavo ramadano. Gėrė. Vartojo narkotikus“, – apie sūnų kalba tėvas.

M. L. Bouhlelio gimtinė, kaimynai ir brolis Jabeur

Kaip pasakoja vienas iš M. L. Bouhlelio šeimos kaimynų Tunise, kelios dienos iki teroristinio išpuolio jis giminaičiams atsiuntė 100 tūkst. eurų grynaisiais. Šeima, kaip tvirtinama, buvo šokiruota, nes anksčiau jis siųsdavo gana nedideles sumas. Kaip teigia vietos gyventojai, už tuos pinigus šeima Tunise statosi namą.

M. L. Bouhlelio gimtinė, kaimynai ir brolis Jabeur