Gaisras kilo apie 2 val. nakties gatvėje, kur, kaip teigiama, yra bendrovės „Rosneft“ naftos perdirbimo gamykla.

Vietos gyventojai išgirdo du sprogimus naftos bazės teritorijoje kelių sekundžių intervalu, rašo 93.ru. Leidinys „Astra“ teigia, kad teritoriją atakavo „du neatpažinti orlaiviai“, buvo apgadinta katilinė, o šalia pastato rasti du pusantro metro gylio krateriai.

„Telegram“ kanalai „Baza“ ir „Shot“ rašo, kad , kad naftos perdirbimo gamyklą atakavo sprogmenų prikrauti bepiločiai orlaiviai, kurie nusileido už 100 metrų nuo gamyklos.

Tuapsės merija pranešė, kad gaisras kilo ūkiniame pastate, o gaisro plotas siekė mažiausiai 200 kvadratinių metrų. Iki 3 val. nakties gaisras esą užgesintas.

Tuapsės miesto administracija, taip pat regioninės nepaprastųjų situacijų spaudos tarnyba teigė, kad gaisras nepalietė jokių naftos rezervuarų, naftos išsiliejimo nebuvo, nukentėjusiųjų nėra.

Kaip pažymi 93.ru, Tuapsės valdžia paragino gyventojus „neskleisti melagingos informacijos“, nes už tai numatyta atsakomybė. Merija pridūrė, kad „pagrindo nerimauti nėra“.

Leidinys „Astra“ teigia, kad už 30 metrų nuo sprogimų vietos yra Rusijos gynybos ministerijos kareivinės. Kiti šaltiniai šios informacijos kol kas nepatvirtino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją