Kaip teigiama, per incidentą, kuriame buvo nusitaikyta į ją ir jos šeimą taip pat buvo sunkiai sužeistas mergaitės tėvas. Šūvius paleido jų kaimynas olandas.

Pirminio tyrimo duomenimis, šeštadienio vakarą šeima buvo savo namų Sen Herbo kaime, esančiame netoli Kempero miesto, sode, kai pasirodė ginklu nešinas jų kaimynas. Apie 22 val. vietos (23 val. Lietuvos) laiku „po ugnies paleidimo“ įsikišo teisėsaugos pareigūnai, sakoma sekmadienį paskelbtame Kempero prokurorės Carine Halley pranešime.

Pranešama, kad įvykio vietoje buvo aptikta be gyvybės ženklų esanti 11 metų mergaitė. Tuo metu jos tėvas patyrė gyvybei pavojingų sužalojimų. Pasak C. Halley, motinos gyvybei pavojus negresia, o antras vaikas nesužeistas, tačiau yra šoko būsenos.

Šaulys buvo identifikuotas kaip 71-erių pensininkas iš Olandijos. Nors policija vis dar bando nustatyti šaudynių motyvą, C. Halley nurodė, kad tarp kaimynų būta kelis metus besitęsiančio konflikto dėl žemės sklypo.

Šaltinis policijoje sakė naujienų agentūrai AFP, kad kaimynas šūvius paleido pro gyvatvorę ir po to kartu su žmona grįžo į savo namus. Abu jie pasidavė pareigūnams ir buvo sulaikyti.

Pradėtas tyrimas dėl tyčinio nepilnamečio nužudymo ir pasikėsinimo nužudyti.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją