Ši suma bus išmokėta J. Gayet, už jos privatumo pažeidimą.

Už "Closer" paviešintas nuotraukas, kuriose J. Gayet užfiksuota su Prancūzijos prezidentu F. Hollande'u, aktorė norėjo gauti 50 tūkst. eurų, tačiau teismas šią sumą sumažino, o žurnalo redaktorius įpareigojo nuosprendį išspausdinti pirmame naujo leidinio puslapyje.

Aktorė teisme pateikė du ieškinius: vieną dėl privatumo pažeidimo, kitą - dėl fotografų "sukelto pavojaus" gyvybei ją "persekiojant". J. Gayet advokatas paparacų elgesį apibūdino kaip "laukinio gyvūno medžioklę", tuo tarpu žurnalo "Closer" teisininkai argumentavo, jog paviešinti nuotraukas jie turėjo visas teises, nes reikalas buvo susijęs su "viešuoju interesu".

Vieno iš savo retų pasirodymų viešumoje metu Niujorke, aktorė šį mėnesį atsisakė komentuoti savo santykius su Prancūzijos prezidentu, pareiškusi, kad "jos asmeninis gyvenimas yra jos reikalas".

ELTA primena, kad "Closer" F. Olando irJ. Gayet nuotraukas paviešino sausio pradžioje. Jose matyti, kaip į vieną Paryžiaus butų atvyksta prezidentas, vėliau ten pat pasirodo ir J. Gayet. F. Hollande'as oficialiai nėra vedęs, tačiau ilgą laiką gyveno su savo partnere Valerie Trierweiler.