Teigiama, kad Rusijos lyderis dar nėra matęs viso filmo, tačiau žino pagrindines filmo detales.

„Prezidentas peržiūrės filmą sekmadienį“, – „Interfax“ naujienų agentūrai sakė D. Peskovas.

V. Putinas viešumoje nesirodo jau nuo kovo 5 d., kai įvyko paskutinis jo viešas susitikimas su Italijos premjeru Mateo Renzi, tąkart susitikime dalyvavo ir žurnalistai. Nuo šios dienos visi Rusijos prezidento susitikimai buvo uždari, todėl žurnalistai juose dalyvauti negalėjo, rašo „news.ru“.

Internete greitai pasklido spekuliacijų, kur dingo Rusijos prezidentas, todėl D. Peskovui teko pakomentuoti Šveicarijos žiniasklaidoje pasirodžiusius gandus, kad V. Putinas su Rusijos meninės gimnastikos olimpine čempione Alina Kabajeva susilaukė kūdikio, todėl V. Putinas laiko leido su ja. D. Peskovas šią informaciją paneigė.

„Planuoju kreiptis į turinčius pinigų žmones, paprašysiu surengti geriausios žurnalistinės anties konkursą“ ,– tąkart žurnalistams sakė V. Putino atstovas spaudai.

Rusijos žiniasklaida sudarė juokingiausių ir absurdiškiausių V. Putino dingimo paaiškinimų sąrašą. Penktoje vietoje atsidūrė gandas apie V. Putino mirtį. Ketvirtoje – pranešimai apie prezidento gerklės skausmus, gripą ir insultą arba vėžį. Trečioje vietoje Šveicarijos žiniasklaidos pranešimai apie V. Putino ir A. Kabajevos vaiką. Labiausiai Rusijos žiniasklaidai juokingos pasirodė versijos apie Rusijoje įvykusi valstybės perversmą. Pirmoje vietoje – juokeliai apie tai, kad V. Putinas galėjo išvykti filmuotis amerikiečių kuriamame seriale „House of cards“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (632)