Nukautojo teroristo M. L. Bouhlelio brolis Jabeur sakė, kad jis abejoja, ar tikrai jo brolis įvykdė šis žudynes, kai žmogaus vairuojamas sunkvežimis pervažiavo minią ir pražudė mažiausiai 84 žmones. "Kodėl mano brolis turėto tai padaryti? Mes jam skambiname nuo vakar vakaro, bet jis neatsiliepia", - sakė jis „Reuters“.

Teroristo sūnėnas Ibrahimas irgi sakė, kad dėdė nekėlė jokių įtarimų. Jis pasakojo, kad giminaitis skambino prieš tris dienas ir pasakojo, kad planuoja atvykti į šeimos šventę Tunise.

Buvęs M. L. Bouhlelio kaimynas Masakine pasakojo, kad vyras išvyko į Prancūziją 2005 m., po vedybų. Prancūzijoje jis dirbo vairuotoju.

Giminaičiai ir buvę kaimynai gimtinėje apibūdino M. L. Bouhlelį kaip sportišką vyrą, kuris nerodė jokių radikalizmo ženklų net ir tada, kai paskutinį kartą prieš ketverius metus lankėsi savo sesers vestuvėse Tunise.

"Reuters" šaltiniai Tuniso saugumo tarnybose informavo, kad M. L. Bouhlelis Tunise paskutinį kartą lankėsi prieš ketverius metus, o jokių signalų apie galimas jo radikalias pažiūras, priklausymą islamistams nebuvo.

Teroristo gimtinė yra maždaug už 10 km nuo pakrantės miesto Susos, kur prieš metus ginkluotas teroristas iššaudė 38 turistus. Iš Masakino daug tunisiečių emigravo į Nicą, todėl ten susiformavo didelė bendruomenė.