Sklinda gandai ir apie tariamą princo Williamo romaną su markize Rose Hanbury. Pirmą kartą apie jų draugystę užsiminta 2016 metais, kai buvusio Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo priėmimui skirtame renginyje moteris sėdėjo šalia princo Williamo ir K. Middleton, o 2019 metais žiniasklaida pradėjo rašyti ir apie artimesnį jų ryšį. 

Markizė Rose Hanbury su savo vyru markizu Cholmondeley ir trimis vaikais gyvena prašmatniuose rūmuose netoli Velso princo ir princesės užmiesčio namų. 

„Pats princas Williamas savo charakteriu, savo būdu tikriausiai labiau primena velionę princesę Dianą. Jis turėjo daug blaškymosi, negalėjo nuspręsti, ką jis nori mokytis, ar jam tie mokslai patinka, ar ne. Jis buvo, galima taip pasakyti, zyzlys ir mėmė. Skirtingai nuo princo Hario, kuris buvo tiesiog velnių priėdęs, tačiau bent jau iki vedybų atrodė tokio tvirtesnio charakterio.

Dabar reikia tikėtis, kad pradės lįsti naujų nuotraukų ir naujų liudijimų apie princą Williamą ir markizę kažkur tai šalia. Prasidės tikriausiai žiūrėjimai, kad galėjo būti kelionės į tas pačias vietas. Visa ta informacija yra atkasama ir tikriausiai kažkokios tai insinuacijos tęsis. Per gera istorija, kad ji nesitęstų“, – sako A. Užkalnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)