Kitas vairuotojas ketvirtadienį paskambino policijai, kai pamatė automagistralėje „Interstate 105“ besiblaškantį tos moters automobilį, kuris įvažiavo į skiriamąją juostą, o galiausiai sudužo prie išvažiavimo ties Judžino miestu, už maždaug 177 km į pietus nuo Portlando, nurodė Judžino policijos departamentas.

39-erių moteris liepsnojančiais drabužiais išlipo iš savo mašinos ir nušoko nuo magistralės estakados, nors incidento liudininkai mėgino ją sulaikyti, pridūrė policija.

Vietos laikraštis „Eugene Register Guard“ pranešė, kad moteris pradėjo plėšti nuo savęs liepsnojančius drabužius, krisdama iš maždaug 12 metrų aukščio, bet policija to nepatvirtino.

Nurodoma, kad moters patirti sužalojimai nekelia pavojaus gyvybei, bet nebuvo paskeblta jokios kitos informacijos apie jos būklę arba buvimo vietą. Policija sakė, kad vairuotoja tikriausiai mėgino nusižudyti.

Viena 40-metė moteris, atsitiktinai buvusi parke prie automagistralės, nukentėjo nuo nuolaužų, pažirusių sudužus automobiliui, tačiau jos sužeidimai nebuvo sunkūs, ir po gydytojų apžiūros ji buvo išrašyta iš ligoninės, sakoma policijos pranešime.