Pasak Rusijos žiniasklaidos, incidentas įvyko prieš prasidedant grupės „Piknikas“ koncertui. Liudininkai sakė, kad vyras šaudė, taip pat mėtė petardas. Pranešama, kad žuvo mažiausiai 60 žmonių ir virš 100 buvo sužeisti.

Socialiniuose tinkluose buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip žmonės slepiasi nuo šaulio pastate. Vėliau pranešta, kad galėjo būti du, trys ar penki užpuolikai.

Šaudynės Maskvos Crocus City Hall centre

Viename iš vaizdo įrašų matyti du kaukėti vyrai, įeinantys į pastatą ir filmuojantys.

Rusijos valstybinė naujienų agentūra RIA praneša, kad į įvykio vietą išsiųsta 50 greitosios pagalbos automobilių.

Šaudynės Maskvos Crocus City Hall centre

Rusijos žiniasklaida pranešė, kad evakuojant žmones į vietovę buvo išsiųsti riaušių policijos padaliniai.

RIA Novosti praneša, kad trys kamufliažine uniforma apsirengę vyrai pradėjo šaudyti automatiniais ginklais, kai įsiveržė į koncertų salės prekybos erdvę.

Po to, pasak agentūros korespondento, užpuolikai išmetė granatą ar padegamąją bombą, dėl kurios kilo gaisras, kurio vaizdo įrašai jau platinami socialiniuose tinkluose.

Išpuolis Maskvoje

„Žmonės, kurie buvo salėje, atsigulė ant grindų, kad išsigelbėtų nuo šaudymo, jie gulėjo 15–20 minučių, po to pradėjo ropoti. Daugeliui pavyko ištrūkti“, – RIA Novosti citavo savo korespondentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)