„Šią rytą eilėse į visas puses, kuriose Lenkijos ūkininkai apsunkina arba beveik neleidžia pravažiuoti krovininėms transporto priemonėms, rikiuojasi apie 2300 vilkikų. Dauguma jų yra prieš „Krakivets“ ir „Yagodin“ punktus“, – sakė A. Demčenka.

Kaip rašo unian.ua, pasak jo, šiuo metu sunkiausia situacija stebima kontrolės punktų „Yagodin“ ir „Sheghina“ kryptimis. Ten lenkų ūkininkai sunkvežimių, važiuojančių Lenkijos kryptimi, išvis nepraleidžia. Tuo pat metu apie 70 krovininių automobilių vakar kirto kelią į Ukrainą „Yagodinos“, o apie 20 – „Sheghina“ kryptimi.

„Taip pat šįvakar gavome informaciją iš Lenkijos pusės, kad lenkų ūkininkai, matyt, nusprendė nutraukti laikiną eismo blokavimą Krakivets kontrolės punkto kryptimi. Pagal mums praneštą informaciją, tai gali trukti iki 13 d. Ar taip bus – pažiūrėsime“, – pridūrė A. Demčenka.

Jis pažymėjo, kad Lenkijos ūkininkai netrukdo automobiliams ir autobusams judėti per sieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją